Pronájem restaurace, Ostrava - Martinov, 370 m2

Ostrava, Martinov

35 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(kauce dle dohody)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostory po zavedené restauraci s venkovní zahrádkou v Ostravě. Využití nemovitosti i na sklady a obchodní prostory apod. V budově se nachází tyto prostory: 2 samostatné bary, taneční parket, salónek, sklady, vybavená kuchyně a provoz. Prostory pro salónek pro 70 lidí, kde je možné pořádat večírky, společenské akce, rauty, semináře. Dále samostatný bar, kapacita 35 míst plus taneční parket , restaurace samostatná s vlastním výčepem, kapacita 40 míst, prostor pro kancelář a sociální zařízení., bezbariérový přístup, zahrádka osvětlená se samostatným WC, venkovní krb, kapacita 70 míst, jídelní a nákladní výtah propojen s kuchyní. Restaurace se zázemím tvoří samostatný objekt, který je oplocen a zajištěn bránou. Restaurace k pronájmu se zařízením. Je zde dostatek parkovacích míst, příjezd z obou směrů.. Dále je v areálu k dispozici sklep cca 400 m2, který je možno využít jako sklad, je zde také zázemí pro personál, šatny , sprchy, taktéž přípravna jídel pro zahrádku. Budova je po rekonstrukci , zateplená fasáda, vzduchotechnika, topení zajištěno plynovým kotlem, možnost zřídit krb. Více informací u makléře na prohlídce.
2x kauce
1x provize RK + DPH 21%
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit. Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Parametry nemovitosti

Cena
35 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kauce dle dohody
Aktualizováno
16. 3. 2024
Adresa
Ostrava, Martinov
ID
683
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
370 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
370 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK LENKA

RK LENKA

Kunčičky u Bašky 329, Baška

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 417 lidí

Prodejce

Lenka Burešová

Lenka Burešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Ostravě?

Podobné nemovitosti