Prodej bytu 3+kk, Praha - Řepy, Španielova, 80 m2

Španielova, Praha 6 - Řepy

8 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 555 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK, úschovy kupní ceny a právních služeb.)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Tento byt 3+kk s lodžií a sklepem se nebojím označit jako perlu na místní poměry. Jedná se sice o byt v panelovém domě, ale bydlení v něm vzbuzuje pocit jako byste byli v domě. Podlahová plocha bytu je 78,81m2, užitná plocha 70,27m2 + zasklená lodžie 5,59m2 + sklep 3,30m2. Byt se nachází v 7. patře (8.NP) a okna (plastová) jsou orientována na S do ulice (ložnice s pokojem) a J (obývací pokoj s kuchyní a lodžií) do klidného vnitrobloku.
V roce 2013 prošel byt kompletní a naprosto nadstandardní rekonstrukcí. Byly kompletně vyměněny instalace (včetně zesílených pojistek 380 V), upravena dispozice bytu, vyrovnány všechny podlahy, provedeny podhledy, kompletní výměna světel, položeny luxusní dřevěné podlahy (Kärs – americký ořech), použita italská dlažba, kompletně vyměněné interiérové dveře, z toho některé z nich jsou skleněné zasouvací do pouzdra. Koupelna se skutečně nadstandardně prostorným sprchovým koutem je spojena s WC. Byly zde použity kvalitní italské obklady a dlažba. Koupelnové zrcadlo osvětlené, sanita Laufen Palace, baterie HansGrohe.
Naprostou dominantou celého bytu je obývací pokoj spojený s kuchyní. Kuchyňská linka na míru disponuje velkými úložnými prostory i díky vybudovanému „ostrůvku“ (úložné prostory jsou vybudování i z druhé strany „ostrůvku“), ve kterém je osazena indukční deska s digestoří. Kuchyňská linka je kompletně vybavená (myčka, vestavěná lednice s mrazákem, trouba, atd.). Největší dominantou kuchyně je nejen středový „ostrůvek“, ale také pracovní deska z umělého kamene Corian. Jídelní stůl z masivu a kožené židle TON navazují na „ostrůvek“.
Obývací pokoj má rovněž spoustu úložného místa. Jeho dominantou je velká rozkládací sedací souprava Ewald Schillig s motorem na rozložení pohodlného 1,5 lůžka.
Na oknech jsou umístěny římské rolety na míru, sítě proti hmyzu, včetně speciálních v balkonových dveřích na lodžii. Na lodžii jsou umístěny speciální sunstop VENKOVNÍ rolety.
V ložnici kompletní nábytek z masivu včetně úložného prostoru v posteli. V pracovně jsou vestavěné skříně od rakouské firmy Peter Max, psací stůl s knihovnou vyrobený na míru, rozkládací gauč s úložným prostorem.
Veškeré spotřebiče jsou značky AEG, Siemens, Miele. Svítidla italské firmy Artemide. Součástí jsou i programovatelné hlavice topení NETATMO. Vchodové dveře jsou bezpečnostní + domácí videotelefon.
Byt 3+kk ve Španielově ulici se nachází na Praze 6 (městská část Praha 17 – Řepy). Poloha bytu je strategická primárně z důvodu absolutní občanské vybavenosti a nedalekého nájezdu na Pražský okruh. V rámci pár set metrů od domu lze pohodlně nakoupit, zajít do restaurace, či na kávu, nechat se ošetřit u lékaře, vyřídit poštu, odvést dítě do školky/školy/ZUŠ, atd. Daná lokalita a byt jsou naprosto ideální volbou pro vlastní bydlení, protože touto nemovitostí získáte nejen nemovitost, ale i domov, kolem kterého máte vše „při ruce“.
V případě více zájemců o koupi si majitel nemovitosti vyhrazuje právo učinit výběr kupujících dle svých priorit. PENB: „C“

Parametry bytu

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK, úschovy kupní ceny a právních služeb.
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Španielova, Praha 6 - Řepy
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivana Ráčková

Ivana Ráčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti