Prodej bytu 2+1, Praha - Strašnice, Kounická, 50 m2

Kounická, Praha 10 - Strašnice

Rezervováno
6 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 215 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Byt je rezervován! Exklusivní nabídka prodeje elegantního a kompletně zrekonstruovaného cihlového bytu 2+1, OV, 50 m2, v rezidenční lokalitě Prahy 10 - Strašnic. Jedinečná čtvrť s pestrou zástavbou nižších cihlových bytových domů a rodinných domů se zahrádkami. Je zde vysoká míra soukromí a zeleně díky velkému množství parků (areál Gutovka, Malešický park s amfiteátrem a vodními kaskádami, Pražačka), kde se dá výborně sportovat.

Bytový čtyřpatrový cihlový dům se nachází na konci ulice Kounická, byla provedena revitalizace domu včetně výměny oken a zateplení objektu, instalovány kamery, vyměněny stoupačky, odpady, elektroinstalace, nový vstupní vestibul. Zadním vchodem je vstup do parkové zahrady se vzrostlými stromy, kde se dá příjemně relaxovat. Námi nabízený byt 2+1, OV, 50 m2, se nachází ve 2. p/ze 4, součástí prodeje bytu je sklep v suterénu domu, k využití je společný balkon pro dva byty na chodbě. Byt prošel náročnou kompletní rekonstrukcí dle dnešních moderních trendů, bylo vyměněno a obnoveno úplně vše ( instalována nová okna, vyměněny veškeré rozvody vody a  odpady v plastu, elektrorozvody v mědi, internet do všech místností, nové podlahy - moderní šedá velkoformátová dlažba v hale, kuchyni, koupelně i WC, obklady v bílé barvě, nové vchodové i interiérové dveře ve světle šedém odstínu, nové štuky a stropy, podhledy s bodovými světly, instalována nová kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči). Celá kompozice bytu je laděna do světlých tónů, které mu dávají vzdušnost a bílá linie prostor opticky zvětšuje. Byt je velmi světlý s dostatkem slunce, vkusný, elegantní, vše na sebe harmonicky navazuje a hned při vstupu na nás dýchne pozitivní energie. Dispozice bytu: velkoryse řešená vstupní hala (5,60 m2) do tvaru "L" s niky pro umístění vestavěné šatny, vlevo samost. WC, vedle koupelna se sprchovým koutem pro 2 osoby, koupelnová skříňka s umyvadlem a zrcadlem, příprava pro pračku. Naproti vchodu je vstup do samostatného obývacího pokoje (19 m2) s trojdílným oknem orientovaným na jih. Z haly je další samostatný vstup do ložnice (12 m2), která má moderní dveře v pojízdné liště. Třetí vstup z haly je do kuchyně (9,20 m2), která se nachází za koupelnou, zde byla instalována nová kuchyňská linka v barvě bílé s veškerými vestavěnými elektrospotřebiči (el. sporák s indukční  deskou, myčka, digestoř, lednice). Komfortní a elegantní byt je vhodný nejen pro vlastní bydlení, ale i k okamžitému pronájmu bez dalších investic vzhledem k atraktivní lokalitě.

Poklidná čtvrť s výbornou dostupností (TRAM nebo BUS k metru "A" st. Želivského nebo Skalka, ( 177, 188, 195, 228 stanice Limuzská ), velké množství zeleně,  veškerá občanská vybavenost, to vše jsou atributy, které garantují komfortní bydlení.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
6 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Kounická, Praha 10 - Strašnice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Grygar reality

Krkonošská 1607/10, Praha 2

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Eva Grygarová

Eva Grygarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti