Prodej činžovního domu, Olomouc, Smrčkova, 310 m2

Smrčkova, Olomouc - Hodolany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k nemovitosti

Polyfunkční dům na ul. Smrčkova, Olomouc - nemovitost vhodná k bydlení, komerčnímu využití i jako investiční příležitost.
Jde o rohovou třípodlažní stavbu postavenou v roce 1930 na pozemku o rozloze 207 m2. Atmosféru 30. let má i okolní zástavba bytovými domy a vilkami s odpovídající občanskou vybaveností. Právě díky atraktivní poloze je lokalita i komerčně zajímavá. Své sídlo zde má např. populární restaurace Entrée a Resort Hodolany. Starší zástavba je postupně nahrazována novými domy a tak i do budoucna je tato lokalita předurčena k úspěchu. Snadná dopravní dostupnost díky blízkému městskému obchvatu, vlakovému i autobusovému nádraží, tramvajové trati i zastávek autobusu, ji činí dlouhodobě zajímavou.
Bytový dům je v současné době využíván k bydlení i podnikání.
V přízemí domu se nachází dva obchodní prostory – na ploše 50,65 m2 prodejna potravin, a na ploše 31.4 m2 provozovna kadeřnictví. Každý prostor má samostatný vstup a výlohy do ulice Ostravská, kterou vede tramvajová trať.
Separátním vchodem se vstupuje do obytné části domu. V přízemí s výhledem do ul Smrčkova je situována bytová jednotka 1+1 s plochou 42,66 m2.
Ve 2. NP jsou v současné době dvě bytové jednotky. Byt 3+1 o rozloze 82,67 m2 s balkonem do ulice a byt 1+1 s rozlohou 45,23 m2 s balkonem (4,16 m2) do dvora.
Ve 3. NP se nachází byt 2+1 (56,69 m2) a zajímavé půdní prostory s plochou 48,19 m2, dosud nevyužívané, skryté pod sedlovou střechou.
Celý dům je podsklepený. Ve vnitrobloku se nachází malý dvorek přístupný přes dům. Parkování je možné na ulici.
Všechny prostory v domě jsou pronajaté dlouhodobými nájemníky. Bytové jednotky mají nájem na dobu určitou, nebytové prostory na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou.
Kromě okamžitého příjmu z pronajatých jednotek je tato nemovitost vhodná i pro podnikatelskou činnost.
Propojením bytových jednotek ve 2.NP mohou vzniknout na celém podlaží kancelářské prostory, ordinace, sídlo firmy s vlastními obchodními prostory v přízemí s výlohami a dobrou polohou pro reklamu i dostupnost. Suterén umožní skladování drobného zboží.
3.NP podlaží vybízí k využití půdních prostor. I zde může být moderní byt, ateliér, kancelář.
Zajímavá poloha domu je vhodná taktéž pro vybudování penzionu.
Samozřejmě i využití pro bydlení je ve městě Olomouc velmi lukrativní. Nemovitost nabízí možnost vybudování vlastního nadstandardního bydlení, rodinného bydlení pro více generací, i nájemního bydlení, které je v univerzitním městě výhodnou komoditou.
Vložení finančních prostředků do nemovitosti je dlouhodobě nejbezpečnější forma, jak ochránit jejich hodnotu. Důležitá je však poloha a využitelnost nemovitosti. V tomto směru je Dům Smrčkova jedinečnou nemovitostí s dokonalou polohou, okamžitým příjmem z dosavadních pronájmů i flexibilitou využití do budoucnosti. Pro financování koupě této nemovitosti vám nabízíme kvalitní finanční a poradenské služby, včetně vyřízení nejvýhodnějšího úvěru a souvisejících finančních produktů.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 5. 2024
Adresa
Smrčkova, Olomouc - Hodolany
ID
2451
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zuzana Kuklová

Zuzana Kuklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti