Prodej pozemku pro bydlení, Troubky-Zdislavice, 830 m2

Troubky-Zdislavice

1 660 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 911 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Troubkách-Zdislavicích

Informace k pozemku

Hledáte klidné místo pro Váš vysněný domov nebo investiční příležitost s potenciálem? Naše nabídka pozemků je přesně to, co potřebujete!
Nabízíme k prodeji 7 stavebních parcel o výměře od 737 m² do 954 m² pro samostatně stojící rodinné domy.

Lokalita:
V obci Troubky-Zdislavice, které vznikly spojením dvou obcí Troubky a Zdislavice. Parcely se nachází přímo mezi oběma přirozenými centry, což zajišťuje blízkost k veškeré občanské vybavenosti.

Popis:
Inženýrské sítě jsou ve fázi příprav (vodovod, elektřina, kanalizace).
Dle platného územního plánu jsou parcely vedeny jako plochy smíšené obytné (SO). Umožněna výstavba až dvou nadzemních podlaží RD s podkrovím a zastavitelností až 70 % výměry pozemku. U každého RD nutnost pořídit vlastní čističku odpadních vod nebo jímku.
Parcely zaujímají místo v mírném jiho-východním svahu s krásným výhledem do okolní krajiny.
Klidná a bezpečná lokalita, ideální pro rodiny s dětmi.

Vybavenost a dostupnost:
Troubky jsou ze tří stran obklopeny městy s 2 000 – 3 000 obyvateli, dostupné do 5-ti minut autem či pravidelnými autobusovými linkami několikrát denně.
V těchto obcích se nachází školky, školy, ordinace praktického, dětského i zubního lékaře, obchody, kavárny, mnoho zájmových spolků a zajímaví zaměstnavatelé.

Více informací o projektu naleznete na www.dubskapole.cz

Volejte, piště a nezmeškejte jedinečnou příležitost k investici do Vašeho budoucího rodinného domu v krásné a klidné lokalitě v obci Troubky-Zdislavice!

Těšíme se na Váš kontakt!

Parametry pozemku

Cena
1 660 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 5. 2024
Adresa
Troubky-Zdislavice
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
830 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ENKORY

Kaštanová 539/64, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nicole Moravcová

Nicole Moravcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Troubkách-Zdislavicích?

Podobné nemovitosti