Prodej pozemku pro bydlení, Přepychy, 966 m2

Přepychy

1 787 100 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 517 Kč /za měsíc

(tři spoluvlastníci, každý 1/3)

Exkluzivní partneři v Přepychách

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku v obci Přepychy

Máte sen bydlet v jednom z nejzajímavějších míst pro bydlení na hranici Pardubického a Královéhradeckého kraje, na klidném místě v přírodě, nedaleko mnoha rybníků, krásných lesů, ale zároveň v bezprostředním dosahu dálnice D 11 (5km!!!), v trojúhelníku mezi Prahou (40 minut), centrem Hradce Králové i Pardubic (obojí 30 minut autem)? Pokud ano, tak by Vám tato nabídka neměla uniknout. V této lokalitě se jedná o nabídku naprosto výjimečnou.

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízím k prodeji stavební pozemek v obci Přepychy.

Pozemek o celkové výměře 966 m² se nachází v klidné, okrajové části obce, v rozptýlené zástavbě rodinných domů. Pozemek je velice mírně svažitý, ideálního obdélníkového tvaru, od místní komunikace oddělený příkopem, sousedící se dvěma nově vzniklými stavebními pozemky, rovněž určenými k zastavění RD, s jedinečným výhledem do okolí. Orientace pozemku je zhruba JZ/ SV, s nedalekým, smíšeným lesem a početnými rybníčky, zároveň vybízející k pravidelným procházkám, příp. cyklovýletům. Vzhledem k optimální rozloze pozemku je možné zvolit umístění Vašeho RD přesně dle Vašich požadavků (koef. zastavitelnosti není stanoven).

Dle platného územního plánu obce je tato plocha určena k výstavbě rodinného domu venkovského typu. Na hranici pozemku se nachází většina inženýrských sítí (vyjma kanalizace, jejíž vybudování je v investičních plánech obce).
Přístup k pozemku je po asfaltové komunikaci.

Obec se nachází na půli cesty mezi Přeloučí a Chlumcem nad Cidlinou, kde také procházejí hranice Pardubického a Královéhradeckého kraje. Je zde velmi dobrá autobusová dostupnost i do dalších měst, kterými jsou Lázně Bohdaneč a Pardubice. V okolí obce je mírně zvlněná krajina, les a rybník Krejčák a Babydolský.

V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem se dozvědět více informací, tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi při prohlídce této nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
1 787 100 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
tři spoluvlastníci, každý 1/3
Aktualizováno
24. 5. 2024
Adresa
Přepychy
ID
0297-NP00200
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
966 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Vox

Jana Palacha 324, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Přepychách (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti