Prodej bytu 3+kk, Brno, Kigginsova, 82 m2

Kigginsova, Brno

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc

(cena obsahuje provizi RK a právní služby)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte moderní a prostorný byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města? Mám pro vás ideální nabídku!

Byt o dispozici 3+kk a celkové ploše 82,6 m2 se nachází v přízemí bytového domu (kolaudace v roce 2017) v projektu Zelené město v městské části brněnské městské části Slatina. Dva pokoje jsou neprůchozí, přičemž na jeden z nich navazuje šatna o ploše 5,17 m2. Hlavní pokoj má kuchyňský kout s plně vybavenou kuchyňskou linkou a jídelní stůl K bytu náleží také vkusná předzahrádka o ploše 23 m2, ideální pro relaxaci, grilování atd. V bytě zůstane kuchyňská linka se spotřebiči a vestavěný nábytek. V případě zájmu o zbývající nábytkové vybavení je možné se s majiteli individuálně dohodnout.

Součástí nabídky a velkou výhodou je také garážové stání v objektu a prostorný sklep o ploše 6,8 m2, navazující na toto garážové stání, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Dům je obklopen parkem s atrakcemi pro děti a oddechovými místy (případně i výběhem pro vaše domácí miláčky), což z něj činí ideální místo pro rodinné bydlení. Ve vzdálenosti 100 m od domu se nachází Kaufland a další retailové obchody, takže máte vše potřebné na dosah ruky. O tom svědčí i Bruno family park, zábavní centrum pro děti, které je taktéž v bezprostřední vzdálenosti od domu.

Výborné dopravní spojení do centra města Brna zajišťuje trolejbus a autobus (zastávka do 100 m od domu). Nedaleko je také zastávka tramvaje, což vám umožní rychlou a pohodlnou přepravu po městě.

Pokud budete chtít financovat koupi bytu pomocí hypotečního úvěru, je obrovskou výhodou, že lze převzít (není podmínkou, pouze pokud budete chtít) stávající úvěr se sazbou 2,44%.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento skvělý byt, který poskytuje kombinaci komfortního bydlení s výbornou dostupností služeb a veřejné dopravy. Tento byt může být vaším novým domovem!

Parametry bytu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena obsahuje provizi RK a právní služby
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
Kigginsova, Brno
ID
00339
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Filip Rozprým

Filip Rozprým

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti