Prodej bytu 2+kk, Brno, Škrochova, 50 m2 (ID: 1931150)

Škrochova, Brno

6 982 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 274 Kč /za měsíc

(bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji novostavbu bytu o dispozici 2+kk o OP 49,90m2, Brno-Židenice, ul. Škrochova. Bytová jednotka se nachází v 3.NP bytového domu. K bytu náleží 2 prostorné terasy, každá o ploše 10m2, které lze využít pro příjemný a ničím nerušený odpočinek. Jedná se o výjimečné umístění objektu v klidné části Židenic a přesto velmi blízko centra Brna. K bytu je taktéž možné přikoupit garážové stání či sklep.

Rezidence Škrochova je pěti podlažní bytový dům o šestnácti bytových jednotkách o dispozici 1+kk – 4+kk. Téměř všechny jednotky disponují buď terasou nebo terasou se zahradou. Opomenut není ani dostatečný úložný prostor, šatna, nebo úklidová místností. V bytech je možnost přípravy instalace pro klimatizační jednotky. Jedná se o projekt vyššího standardu, který bude nabízet například podlahové vytápění, plastová okna s trojsklem, sanitu Villeroy Boch, baterie Hans Grohe, vinylovou podlahu a kvalitní lakované interiérové dveře plněné dřevotřískou.

Rezidence Škrochova stojí v městské části Brno-Židenice, v klidné slepé ulici. V blízkosti se nachází přírodní památka a lesopark Bílá hora. Můžete si dopřát klidné a komfortní bydlení kousek od centra města s možností procházek v lesoparku. Zastávka Dělnický dům je vzdálena 300 metrů, vlakové nádraží Brno-Židenice 1 kilometr.

Více informací a obsazenost bytů najdete na webových stránkách projektu Škrochova.
Bytová jednotka 3.01.

Parametry bytu

Cena
6 982 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Škrochova, Brno
ID
02876
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Habas

Lukáš Habas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti