Pronájem výrobních prostor, Cheb, Pekařská, 385 m2

Pekařská, Cheb

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH)

Exkluzivní partneři v Chebu

Informace k nemovitosti

Společnost Marent Reality Vám k dlouhodobému pronájmu nabízí tuto průmyslovou halu v areálu nedaleko centra města Cheb. Areál s výbornou dopravní dostupností se dvěma vjezdy vedle obchodní zóny. Ideální místo pro Vaší podnikatelskou činnost.
Prostory jsou po kompletní rekonstrukci, která zahrnovala nové omítky, výmalby, elektroinstalace, LED osvětlení, nová průmyslová podlaha, kompletní sociální zázemí – dámy / páni, sprchy, kancelářské zázemí, velký a vzdušný prostor se spoustou denního světla. Nové venkovní asfaltové plochy v celém areálu způsobilé pro parkování a venkovní skladování. Nabízený prostor je vhodný pro výrobu, sklad, dílnu či prodejnu. Uzavřený areál – na noc se uzavírá.
V areálu je dostatečný příkon elektrické energie, plynu i vody. Vytápění prostor je řešeno ústředním vytápěním novými radiátory a novým plynovým kondenzačním kotlem. Vše je osazeno vlastními měřidly těchto energií. Celková výměra prostor je
400 m². Vlastní hala má přibližně 250 m² (25x10m), světlá výška 4,2 m. Sociální a kancelářské zázemí má 135 m².
Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i jiné průmyslové objekty
a administrativní prostory k pronájmu. Kontaktujte nás a přesvědčte se o našich kvalitách. Vždy pro Vás najdeme rychlé a kvalitní řešení. Více informací Vám rád poskytneme náš vedoucí správy nemovitostí.

Parametry nemovitosti

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Pekařská, Cheb
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
385 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Chebu?

Podobné nemovitosti