Prodej pozemku pro bydlení, Mikulovice - Široký Brod, 1500 m2

Široký Brod

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc

(Cena k jednání - nabídněte!)

Exkluzivní partneři v Mikulovicích

Informace k pozemku

Realitní kancelář Jesenická realitní nabízí krásný, slunný a stavební pozemek v obci Široký Brod okres Jeseník, 10 minut jízdy od města Jeseník.

Pozemek je umístění opravdu na skvělém a slunném místě na okraji obce, kde vám nabízí ticho a klid vesnického života. Celková plocha pozemku je 1500 m2 a v územním plánu se pozemek nachází v lokalitě SO - Plochy smíšené obytné.

K pozemku je asfaltová pozemní komunikace. Veškeré sítě El. plyn, voda a budoucí trasa kanalizace vede v přední části pozemku.

Pozemek má svou příjezdovou cestu kde se zřídí Věcné břemeno žívání. Část pozemku je oplocena a zajištěna proti vniknutí. Na pozemku jsou ovocné stromy.

Pozemek nepotřebuje žádnou terénní úpravu, protože je rovinatý a uspořádaný, nezbývá nic jiného než jenom se přijet na pozemek podívat a zvolit místo, kde bude stát váš budoucí rodinný dům.

Pokud vás táhle nemovitost zajímá, určitě si domluvte osobní prohlídku. Cena je uvedená k jednání a jsme naklonění se o ceně opravdu pobavit a věříme, že se určitě na ceně spolu domluvíme. Přijeďte se podívat, a cenu navrhněte, budeme se těšit na vaší návštěvu.

Parametry pozemku

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání - nabídněte!
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Široký Brod
ID
00103
Plocha nemovitosti
1500 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mikulovicích (okr. Jeseník)?

Podobné nemovitosti