Prodej bytu 3+1, Plzeň, Alešova, 121 m2 (ID: 1918445)

Alešova, Plzeň

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Z rezervace se nám vrátil do nabídky tento krásný byt. Do 25.5 máme pro vážné zájemce domluvenou SLEVU 200.000,- Kč!
Pokud patříte mezi náročnější klienty, kteří hledají nevšední byt a umí ocenit genius loci secesního objektu, potom jste tu správně.
Krásných velkých bytů s vysokými stropy v historické zástavbě je jako šafránu, a proto si nenechte ujít tuto jedinečnou příležitost.
Nabízíme ke koupi exkluzivní, prostorný a vzdušný byt ve zděném secesním domě v ulici Alešova, v Plzni - Bory. Byt o dispozici 3+1 je veliký 121 m2 a je situovaný ve 2. patře bytového domu. Tento byt vyniká prostornými pokoji s vysokými stropy a důmyslnými úložnými prostory. Okna v bytě jsou orientována směrem do ulice, na jižní stranu. V kuchyni s jídelním koutem a v obývacím pokoji jsou okna situována ve vystupujících arkýřích a krásně tak utváří zázemí pro stolování a posezení. Stejně jako tomu bývalo v dobách minulých.
Byt nabízí krásné prostorné pokoje, které díky svému uspořádání tvoří velmi promyšleně řešený prostor s dostatečným soukromým. Byt byl cca před 10 lety kompletně zrekonstruován, včetně rozvodů (vody, elektřiny, plynu a odpadního potrubí) v rámci celé bytové jednotky. Byt sestává z prostorné chodby, ze které se vstupuje na samostatné WC, do koupelny, do kuchyně s jídelním koutem a do obývacího pokoje. Z obývacího pokoje lze dále vstoupit do prostorné komory s úložnými prostory a také do druhého pokoje č.2. V pokoji č. 1 je dřevěná podlaha (přístupný z kuchyně, v obývacím pokoji a pokoji č.2 je na dřevěné podlaze položen koberec. V ostatních místnostech je na podlaze dlažba.
Byt je vytápěn lokálním plynovým kotlem, umístěným v chodbě bytové jednotky.
Bydlení: Je ideální jak pro rodinu hledající svůj vlastní domov. Tak pro páry či jednotlivce, kteří ocení velkorysý prostor, který byt jednoznačně nabízí. Lze se rovnou nastěhovat a byt si doladit dle vlastních představ.
Náklady na zálohy činí: 3.700 Kč (z toho 2.900 Kč do Fondu oprav). Dále se platí také zálohy na elektřinu (1.000 Kč) a plyn (2.000 Kč).
Secesní dům se nachází ve vyhledávané části města s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti, která je situována v bezprostředním okolí domu. Přímo naproti domu se nachází Pekařství U mlsného anděla. V blízkosti je i mnoho obchodů, restaurací a kaváren. V blízkosti je též Mateřská a Základní škola. Blízko je také poliklinika, FN Plzeň - Bory a Stomatologická klinika
V blízkosti se nachází zastávky veřejné dopravy, což umožňuje snadnou a rychlou dostupnost do centra i dalších částí města. Ve vzdálenosti cca 600 m je situována také železniční zastávka Plzeň.
Pro zájemce o financování hypotékou rádi pomůžeme s vyřízením. Například při splatnosti 30 let vychází splátka 26.400,- Kč měsíčně, a to při zapojení 1,2 mil. Kč hotovosti. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102255.

Parametry bytu

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Alešova, Plzeň
ID
N102255
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
121 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petra  Lebl Bínová

Ing. Petra Lebl Bínová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti