Prodej bytu 3+1, Kostelec nad Černými lesy, Dr. Trippé, 76 m2 (ID: 1917881)

Dr. Trippé, Kostelec nad Černými lesy

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kostelci nad Černými lesy

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt v ulici Dr. Trippé, v Kostelci nad Černými lesy v okrese Praha-východ. Tento byt je o velikosti 3 + 1 s balkonem se nachází ve čtvrtém podlaží panelového domu. Z bytu je velmi hezký výhled do okolí. Dům prošel celkovou revitalizací. Topení a ohřev vody je z tepelného čerpadla - náklady na topení v bytě 3+1 jsou průměrně 10.000 za rok. Společenství bytů začíná na střeše budovat solární elektrárnu 24 KW.. a všechny byty budou napojené na levnější elektřinu. Byt disponuje podlahovou plochou 76m² a prošel rekonstrukcí cca před 10 lety. K dispozici je také balkon o rozloze 4m², který nabízí možnost relaxace a odpočinku. Ke skladování osobních věcí slouží sklepní prostor o rozloze 2m².
Okolí nemovitosti je bohatě vybaveno občanskou vybaveností. V blízkosti se nachází škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, market a kompletní síť obchodů a služeb. Tato lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, je zde čerstvý vzduch... z bytu se do lesa dostanete pohodlně za 5 min.
Pokud máte zájem o prohlídku této atraktivní nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
Dr. Trippé, Kostelec nad Černými lesy
ID
0025
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VALIreality.cz

Kurta Konráda 2517/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

VALI reality.cz

VALI reality.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kostelci nad Černými lesy?

Podobné nemovitosti