Prodej bytu 2+1, Torreblanca, Španělsko, 58 m2 (ID: 1917259)

Torreblanca, Španělsko

2 897 495 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Penthouse s jednou ložnicí, úchvatným výhledem na moře a soukromým soláriem!

Tento úchvatný penthouse v oblasti Torreblanca, nedaleko od La Maty, nabízí mimořádný zážitek z bydlení s panoramatickým výhledem na moře.

Penthouse je orientován na jihovýchod a slunce osvětluje každý kout po celý den. Z velké terasy si užijete jasný a fascinující výhled na Středozemní moře a krajinu Aromaparku.

Hlavní místnost je vaším útočištěm, ideálním pro odpočinek po dni plném aktivit. K dispozici je také kompletní koupelna a plně vybavená samostatná kuchyň.

Pro váš komfort v každém ročním období je penthouse vybaven klimatizací.

Vrcholným bodem této nemovitosti je však soukromé solárium, odkud si můžete užívat dechberoucí výhled na moře a mořský vánek v naprosté soukromí. Ať už se opalujete, grilujete s přáteli nebo jen pozorujete hvězdy, tento prostor se stane vaším oblíbeným útočištěm.

Tato nemovitost se nachází v udržovaném rezidenčním komplexu s vybavením, jako je společný bazén a zahrady.

Nechte si ujít příležitost, jak si splnit své středomořské sny. Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si domluvili prohlídku a objevili všechny výhody této nemovitosti!

Torrevieja je populárním turistickým městem a městem v provincii Alicante na jižním pobřeží Costa Blanca. Město je třetím největším ve své provincii po Alicante a Elche. Toto letovisko je oblíbené díky své příznivé středomořskému klimatu, krásným písčitým plážím a mnoha solným jezerům a lagunám v okolí.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM

Parametry bytu

Cena
2 897 495 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Torreblanca, Španělsko
ID
F12399
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
58 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš  Nikl

Tomáš Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1?

Podobné nemovitosti