Prodej bytu 4+kk, Torrevieja, Španělsko, 114 m2

Torrevieja, Španělsko

3 638 795 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Vítejte v tomto mezonetovém bytě, který nabízí komfortní obytný prostor na dvou podlažích. Tato nemovitost se nachází v klidné rezidenční ulici v blízkosti zeleně a nemocnice a je ideální pro ty, kteří hledají klid a pohodlí.

Tento mezonet nabízí dostatek prostoru a soukromí pro vás a vaši rodinu.
Zadní terasa: Užijte si venkovní bydlení a stolování na prostorné zadní terase nemovitosti, která je ideální pro relaxaci nebo zábavu.
Přední veranda: Okouzlující veranda v přední části duplexu dodává nemovitosti kouzlo a poskytuje útulné místo, kde si můžete vychutnat ranní kávu.
3 ložnice: Se třemi ložnicemi je dostatek místa pro každého.
3 koupelny, z toho jedna en-suite: Využijte tři koupelny, včetně pohodlné en-suite koupelny spojené s hlavní ložnicí pro větší pohodlí a soukromí.
Tichá rezidenční ulice: Tento mezonet se nachází v klidné rezidenční čtvrti a nabízí poklidnou atmosféru, kterou lze nazývat domovem.
Blízko zelených ploch: Užijte si krásu přírody s okolními zelenými plochami, které jsou ideální pro klidné procházky nebo venkovní aktivity.
Blízkost nemocnice: Blízkost nemocnice zaručuje snadný přístup ke zdravotnickým službám v případě potřeby.
Tento mezonet s celkovou plochou 114m2 nabízí prostorné obytné prostory.
Světlý byt díky balkonům a oknům: Užijte si výjimečné denní světlo přes balkony a okna a vytvořte teplou a příjemnou atmosféru.

Nenechte si ujít příležitost ke koupi tohoto krásného mezonetu ve vyhledávané lokalitě. Kontaktujte nás ještě dnes, domluvte si prohlídku a udělejte z tohoto duplexu svůj nový domov.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.

Parametry bytu

Cena
3 638 795 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
F12293
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
114 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš  Nikl

Tomáš Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti