Prodej bytu 1+kk, Taqah (طاقة), Omán, 43 m2

Taqah (طاقة), Omán

2 278 873 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji designový studiový apartmán v nově vznikajícím projektu na pláži Taqah v exotickém Ománu. Rezidence je umístěna přímo na pobřeží a sousedí se zelenou alejí vhodnou k procházkám a relaxaci.

Apartmán má prostorný obývací pokoj s kuchyní a vybavenou ložnicí a je zpracován ve vysokém technickém standardu a s designovými prvky ve východním stylu. Jednotka je plně vybavená kvalitním nábytkem. Klimatizace je zde samozřejmostí.

Komplex nabídne rezidentům širokou škálu služeb. V projektu je několik bazénů, relaxační zóna, terasy a v blízké vzdálenosti jsou obchody a vyhlášené restaurace. Komplex dále zahrnuje posilovnu s nejmodernějším vybavením a wellness, společenské prostory vhodné pro meetingy.

Taqah Blue Beach je umístěn v těsné blízkosti oblíbených pláží a hlavních turistických destinací oblasti Salalah. Pláž Taqah se vyznačuje jemným pískem a čistou a mělkou vodou, která je ideální pro plavání, potápění, šnorchlování, windsurfing a další aktivity. Rezidence je vzdálená pouhých 15 minut jízdy k hradu Taqah, paláci Sumhruam, přístavu Hawana Salalah a mnoha dalším.

Vizualizace jsou pouze ilustrativní. Na přání Vás seznámíme s celou nabídkou. Pro více informací o nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Dokončení projektu je plánováno na 4Q 2025.

Parametry bytu

Cena
2 278 873 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Taqah (طاقة), Omán
ID
TBB-3
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
43 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti