Prodej vily, San Fulgencio, Španělsko, 150 m2

San Fulgencio, Španělsko

8 277 850 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Samostatně stojící vila s jižní orientací, která je méně než 10 minut jízdy od nádherných zlatých písečných pláží La Marina – Costa Blanca jih (28 minut jižně od letiště Alicante).

Nemovitost je v pěší vzdálenosti od široké občanské vybavenosti včetně obchodů, barů, restaurací a supermarketů.

Pozemek o rozloze 527 m² má snadnou údržbu. K dispozici je soukromý bazén, parkování, sluneční terasy a patia, dostatek slunečných a stinných ploch, které si můžete užívat po celý rok.

Vila nabízí dvě patra. Do nemovitosti se vstupuje přes nádvoří v andaluském stylu. Uvnitř vás je světlý a vzdušný obývací pokoj s jídelnou.

Vlevo se nachází 2 ložnice pro hosty, kterým slouží velká rodinná koupelna. Z jídelny vede nadprůměrně velká kuchyň s dostatkem úložného a pracovního prostoru. V přízemí se nachází také velká hlavní ložnice, která má vlastní koupelnu a přímý vstup do zahrady a k bazénu.

Elegantní vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde se nachází čtvrtá ložnice, která má také vlastní koupelnu.

Z horní ložnice je vstup na velkou soukromou sluneční terasu, která je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Nabízí se k prodeji částečně zařízená (dle nabídky).

Rezidenční čtvrť La Marina je velmi žádanou lokalitou, která se nachází pouhých 21 km jižně od letiště v Alicante. Je zde několik obchodních center, která nabízejí širokou škálu služeb a vybavení včetně obchodů, barů, restaurací, supermarketů a pravidelné autobusové dopravy. Pobřeží má několik nádherných zlatých písčitých pláží (pouhých 5 minut jízdy).
Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry domu

Cena
8 277 850 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
San Fulgencio, Španělsko
ID
CM9298
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
527 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti