Prodej bytu 4+kk, Hradec Králové, Bratří Čapků, 159 m2

Bratří Čapků, Hradec Králové

13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme prostorný moderní byt v samém centru Hradce Králové.

Bytová jednotka 4+kk se nachází ve 4.patře zděného domu v ulici Bratří Čapků. Celková plocha bytu je 159 m2 (ve výměře je zahrnuta terasa 7m2 + galerie 20m2).

Dispozici bytu tvoří: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a prostornou jídelnou, ložnice s vlastní koupelnou, 2 pokoje, koupelna s WC a sprchovým koutem, šatna.
Z jednoho z pokojů vedou schody do podkrovního prostoru (galerie), který se dá využít třeba ke klidnému spánku. V současnosti jsou tyto prostory využívány jako dětský koutek.

Byt prošel postupně v letech 2020 až 2023 modernizací a rozsáhlou rekonstrukcí.
Byla vyměněna dlažba a obklady včetně sanitární keramiky v obou koupelnách, do jedné z koupelen byla zabudována elektricky vyhřívaná podlaha.

Dále byla nově zhotovena kuchyňská linka na míru a vybavena novými vestavěnými spotřebiči, americkou lednicí a v jídelně byl zabudován velký chladící box sloužící jako vinotéka.

Vytápění a klimatizaci zajišťuje tepelné čerpadlo s rozvody do jednotlivých pokojů.

V bytě se dále nachází velké množství úložných prostor.

Součástí bytu je terasa o výměře 7m2, ze které je krásný výhled na nedaleké Šimkovy sady a dominantu Hradce Králové Bílou věž.

Byt je plně vybaven (není to však podmínkou).

Výjimečnost bytu dokresluje i možnost převzetí dlouhodobé nájemní smlouvy s městem na zahradu o rozloze 240 m2. Nájem činí pouze 800 Kč/rok.
Zahrada se nachází směrem do vnitrobloku a je kompletně oplocená. Na zahradě najdete dětský domek se skluzavkou, houpačkou a dřevěnou pergolu. Další její předností je přípojka vody a elektřiny.

K bytu je možné užívat 2 sklepní kóje.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel před 15-ti lety rekonstrukcí střechy a v roce 2023 byla provedena revitalizace fasády a balkonů. V domě jsou dále vyměněny vchodové dveře, zvonky a schránky.

V místě je plná občanská vybavenost.


S financováním Vám rádi pomůžeme.

Tímto Vás srdečně zve na prohlídku Zuzana Mazáčová.

Parametry bytu

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Bratří Čapků, Hradec Králové
ID
60136
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
159 m2
Patro
5.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Plocha zahrady
240 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti