Prodej bytu 3+kk, Praha - Holešovice, Veverkova, 90 m2

Veverkova, Praha - Holešovice, Praha 7

14 416 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 68 702 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nové byty na Letné, nad Strossmayerovým náměstím, poblíž dvou krásných parků Stromovka (Královská obora) a Letenské sady.
Pouze jedna stanice tramvají od metra Vltavská.

Bydlení na Letné je životní styl.
V Residenci Veverkova 19, v kompletně zrekonstruovaném domě ve stylu neoklasicismu s původními architektonickými prvky, najdete 6 nových bytů 3+kk, 4+kk a 2+kk různých dispozic, velikostí a různých instalací oken (klasická špaletová nebo ateliérová okna ).

Nabízíme - velmi světlý, nový mezonetový byt 3+kk v osobním vlastnictví, o celkové výměře 94 m2 (byt 90,1 m2, sklep 3,7 m2). Byt je situován v 5.a 6.nadzemním podlaží.
Všechny byty jsou za uvedenou cenu nabízeny ve stavu "White Walls", tj. po instalaci nových vstupních dveří, nových dřevěných oken - špaletová nebo ateliérová okna, s novými rozvody elektřiny, topení (nový plynový kotel Junkers, rozvody, radiátory), vody a odpadů, novou betonovou podlahou připravenou na položení nášlapné podlahové vrstvy. Zdi jsou vyštukované a natřené bílou barvou.

Hlavní předností stavu "White Walls" je, že si nový majitel může design svého bydlení realizovat zcela podle svých snů a představ.
Je to snadné. Řekněte si, jak byste si představovali finální podobu bytu a developer vám ji pomůže zrealizovat. Máte-li svůj realizační tým, můžete dokončení bytu samozřejmě realizovat touto cestou.
Přiložená vizualizace je ilustrační, představuje vybraný vzorek z nabízených bytů a nemusí odpovídat skutečnosti. Slouží především pro získání lepší představy o potenciálu prostor.

Součástí uvedené celkové výměry bytu je zděný sklep umístěný v suterénu domu.
V domě je zavedeno UPC (TV, internet).

Nedávná kompletní rekonstrukce domu znamená, že fond oprav je nízký a není nutné kumulovat finanční prostředky na žádnou větší opravu.

V případě zájmu Vám zdarma pomůžeme zajistit výhodnou hypotéku.

Pokud máte rádi genius loci Letné, neváhejte a přijďte se podívat.

Výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost do centra
- zastávka Strossmayerovo náměstí - tramvaje č. 1, 2, 6, 8, 12, 15, 17, 25, 26, 93
- zastávka Kamenická - tramvaje č. 1, 2, 7, 8, 11, 12, 17, 25, 26
- stanice metro Vltavská - trasa C (pěšky necelých 10 minut)

Jelikož není zatím známa energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona 406/2000 uvádíme nejhorší energetickou třídu, tedy G.

Parametry bytu

Cena
14 416 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Veverkova, Praha - Holešovice, Praha 7
ID
500140
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
94 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lumír Hlůže

Ing. Lumír Hlůže

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti