Prodej rodinného domu, Kaskazini A, Tanzania, Tanzánie, Tanzanie, 118 m2

Kaskazini A, Tanzania, Tanzánie

9 325 450 Kč

(cena v USD 410 000 $)

Exkluzivní partneři

Informace k domu

Krásná vila o rozloze 118.5 m², na pozemku o rozloze 490 m², ihned u pláže, Zanzibar, Tanzánie

Nabízíme nádhernou vilu o rozloze 118.5 m², na pozemku o rozloze 490 m², ihned u pláže.
Vila se nacází v krásné nové residenci, má svůj vlastní bazén, zahradu i vířivku.
Rozložení:
2 ložnice
2 obývací pokoje
1 kuchyň
2 koupelny
2 terasy, na jedné i soukromá vířivka
zahrada s bazénem a venkovní sprchou

Vily se prodávají kompletně a luxusně vybavené. V tomto resortu máme více podobných nemovitostí, je zde také možnost platit pouze 40 % ceny, s tím, že zbytek se rozdělí do několika let a bude hrazen z garantovaného výnosu.
Velkolepé okolí Zanzibarského souostroví s jeho úžasnými bílými plážemi s měkkým pískem a třpytivými azurovými vodami nabízí ohromující rozmanitost památek, vůní, chutí a zážitků, díky kterým se budete chtít vrátit na tento rajský ostrov, nazývaný Zanzibar. Existuje tolik krásných míst k návštěvě na tomto ostrově.
Rezidence vás potěší 3 luxusními restauracemi, nočním klubem, cukrárnou, obchodem s čokoládou, plážovými restauracemi, řemeslným obchodem se zmrzlinou, SPA a fitness centrem, společnými a individuálními bazény a mnoha dalšími.
Ať už chcete místo jen pro sebe nebo chcete vzít všechny své přátele a rodinu na exotickou dovolenou, v Resortu najdete dům, o kterém sníte. Vyberte si ze studií, mezonetových vil, penthousů nebo luxusních vil.

Pro více podobných nemovitostí navštivte naše stránky nebo nás kontaktujte.

Parametry domu

Cena
9 325 450 Kč
Poznámka k ceně
cena v USD 410 000 $
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Kaskazini A, Tanzania, Tanzánie
ID
ZAN-R3PVD4V8
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
118 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
490 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

SEA. investments

SEA. investments

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti