Prodej zemědělského objektu, Jivina, 895 m2

Jivina

40 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 190 628 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jivině

Podlahy

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost na samotě, s neuvěřitelnou rozlohou ucelených pozemků o velikosti 451 434 m2.

Hlavní objekt tvoří rodinný dům s číslem popisným, budova bývalého mlýna, kde jeho historie sahá až do 14. století. Budova disponuje 1NP a 2NP o celkové užitné ploše 384 m2. Možnost využití půdy o další vestavbu a rozšíření rodinného domu o dalších cca 180 m2 plochy.

Dalším objektem je jednopodlažní zemědělská stavba bez čísla popisného s vysokými stropy o celkové užitné ploše 480 m2. Na tuto stavbu navazuje jednopodlažní menší objekt o užitné ploše 31 m2 se sedlovou střechou.

V areálu se nachází rozsáhly les a pastviny. Součástí je i rybník o celkové ploše 2500 m2, který prošel v nedávné době odbahněním.

Všechny objekty jsou napojeny na elektřinu. Voda za zajištěna ze studně a odpady jsou svedeny do jímky. V současné době je podaná žádost na vybudování ČOV.

Přes pozemek protéká potok, nad kterým je železobetonový most, pro průjezd automobilů. Přímo u objektu je autobusová zastávka směr Hořovice.

Obec Jivina se nachází ve Středočeském kraji, okrese Beroun nedaleko Hořovic, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Jivina se nachází pouhých 10 min. od nájezdu na dálnici D5 směr Praha nebo Plzeň. Cesta do centra hl. m. Prahy trvá necelou hodinu jízdy autem.

V okolí je úžasná, čistá příroda s mnoha turistickými cíli jako např. hrady, zámky, vodopády, koupání, rozhledny, jeskyně, zříceniny a další zajímavé turistické místa.

Jedinečná budova se silným „duchem místa“, s respektem k historii tohoto místa, vás ohromí svým potenciálem. Zajímavá investiční příležitost.

Pro více informací a zájem o prohlídku kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
40 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Jivina
ID
22369
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
895 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
1100 m2
Plocha nemovitosti
451434 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Jímka
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marián Hancko

Marián Hancko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských objektů v Jivině (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti