Prodej pozemku pro bydlení, Benešov, 4456 m2

Benešov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je včetně právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Benešově

Informace k pozemku

Hledáte skvělou investiční příležitost? Pak je tento investiční pozemek přímo pro Vás.

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemky o celkové výměře 4.456 m² s vydanou studií stavebního záměru pro 8 rodinných domů v k.ú. Benešov u Boskovic, v krásném a lesnatém prostředí okrajové části obce. Jedná se o pozemky s parc. č. 513/2 - 1.355 m² (v současnosti nevyužíván, je na něm trvalý travní porost) a parcela č. 517/4 - 3.101 m² (využíván jako orná půda). Území, na kterém je stavební záměr plánován, se nachází na mírně svažitém nezastavěném terénu v okrajové části obce. Dle platného územního plánu obce Benešov je plánovaný stavební záměr umístěný v ploše BI, Z50 – bydlení v rodinných domech – příměstské. V dané lokalitě je tedy záměr dle územního plánu přípustný. Pozemky jsou nepravidelného tvaru a jejich uliční šíře činí 78 metrů.

Popis stavebního záměru:
Stavební záměr řeší stavbu nové ulice v okrajové části obce Benešov. Nově bude vybudována příjezdová místní zpevněná komunikace, která bude napojena na stávající zpevněnou komunikaci a nové zasíťování této oblasti. Dále je v nové oblasti plánováno vybudování 8 rodinných domů. Ochranné pásmo vodovodu je řešeným projektem dodrženo. Do oblasti je plánováno přivedení inženýrských sítí, a to: vodovodu, splaškové kanalizace, podzemního vedení NN a informačního kabelu cetin. Dešťová voda z plánovaných rodinných domů bude odváděna do retenčních nádrží s přepadem do trativodu. Dešťová voda z asfaltové komunikace bude odváděna povrchovými vpusti do nově budované stoky dešťové kanalizace a napojení na stávající vedení v obci. Součástí stavby bude i provedení veřejného osvětlení řešené nové části i příjezdové komunikace.

Popis plánovaných rodinných domů:
V oblasti je plánována stavba 8 novostaveb rodinných domů, které budou sloužit pro rodinné bydlení. Bude se jednat o nepodsklepené dvoupodlažní stavby s využívaným podkrovím. Novostavby rodinných domů budou tvořit dvojdomky. Dle projektové dokumentace se bude jednat o 2 typy rodinných domů. Rodinné domy typu A budou mít zastavěnou plochu 60 m² a pultovou střechu, typ B bude mít zastavěnou plochu 66 m² a střechu sedlovou. Maximální výška rodinného domu nad upraveným terénem bude 10 m. Každý rodinný dům bude napojen na nově budovanou veřejnou síť splaškové kanalizace, sítě NN, vodovodu a cetinu.

Obec Benešov se nachází v Jihomoravském kraji, v okrese Blansko, v blízkosti městečka Boskovice v jedinečné lokalitě Drahanské vrchoviny. Obec také leží v krajinářsky zajímavém parku Řehořkovo Kořenecko, který nabízí mnoho možností vyžití. Na své si přijdou nejen milovníci turistiky, ale i relaxace nebo aktivního odpočinku. V zimě můžete využít udržované běžkařské stopy ve vyhledávaném Golf & Ski areálu v blízkém Kořenci, a v letním období Vám okolní lesy nabízejí příležitost k nekonečným procházkám, sbírání hub nebo k cykloturistice.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Benešov
ID
019
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4456 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Ondruchová

Jana Ondruchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Benešově (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti