Prodej obchodního prostoru, Kroměříž, Velké náměstí, 243 m2 (ID: 1914859)

Velké náměstí, Kroměříž

11 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 614 Kč /za měsíc

(cena včetně právního servisu a provize)

Exkluzivní partneři v Kroměříži

Informace k nemovitosti

Vítejte v Kroměříži v historickém městě, kde vás obklopí jedinečná atmosféra, kterou v jiném městě nenajdete. Na poměrně malé ploše máte soustředěny skvosty světového umění, architektury, kulturní i přírodní památky, unikátní sbírky, které po staletí nashromáždili olomoučtí biskupové a arcibiskupové. Právě oni si vybrali Kroměříž za své letní sídlo a zásadně ovlivnili vzhled i celkový význam města.
Právě zde a zrovna na Velkém náměstí si Vám dovolujeme nabídnout nebytový prostor v přízemí historické budovy č.p. 48 o celkové ploše 242,7 m2, kde je v současné době úspěšně provozována kavárna s letní zahrádkou. Prostor je rozdělen na dvě části a to na na kavárnu se zázemím, toaletou, šatnou, úklidovou místností, kanceláří včetně 2ks zabudovaných trezorů to vše o výměře 138,9 m2 a dále sklepení o výměře 103,8 m2 tyto dva prostory jsou propojeny schodištěm. Vše je kompletně zrekonstruováno, střeženo kamerovým systémem, dále v prostoru alarm, LED osvětlení a reklamní banner v podloubí. V případě koupě této skvostné nemovitosti je možné pokračovat se současným provozovatelem kavárny a přenechat tak nájemní smlouvu, nebo zde provozovat vlastní obchod či službu. Jedná se o jedinečnou příležitost přesunout sídlo firmy do atraktivní polohy historického centra Kroměříže. Vhodné pro právníky, poradce, finanční služby a řadu dalších uplatnění, jako např. realitní kancelář, ordinace, vinařství. Součástí prodeje jsou také spoluvlastnické podíly na společných částech domu a parcele.
Vytápění je vlastním plynovým kotlem a vzhledem k velmi silnému zdivu je úsporné. V budově je přípojka internetu.
Kroměříž se nachází ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě při jižním konci Hornomoravského úvalu ba zároveň v jižním cípu úrodné Hané. Žije zde přibližně 28 tisíc obyvatel a je tak po Zlíně druhým největším městem kraje. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším historickým městem České republiky a o rok později byl zdejší Arcibiskubský zámek spolu s Květnou a Podzámeckou zahradou zapsán na listinu světového kulturního dědictví UNESCO.

Parametry nemovitosti

Cena
11 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Velké náměstí, Kroměříž
ID
1637
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
243 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

APOLLO REALITY

Hodinářská 1523, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antonín Polášek

Antonín Polášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Kroměříži?

Podobné nemovitosti