Prodej pozemku pro bydlení, Ronov nad Doubravou, Nádražní, 2419 m2

Nádražní, Ronov nad Doubravou

1 550 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 7 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Ronově nad Doubravou

Informace k pozemku

Popis nemovitosti
Představuji vám k prodeji pozemek o výměře 2.419 m2 využitelný pro rekreaci či bydlení v okrajové a klidné části obce Ronov nad Doubravou, 10 km východně od Čáslavi, 25 km jihozápadně od Chrudimi, v Pardubickém kraji.

Podívejte se ve fotodokumentaci na video nahrávku a fotografie pozemku.

Využití pozemku
Pozemek se nachází na západním okraji města a dle územního plánu je pozemek vedený z části jako plocha smíšená obytná a z části jako plocha pro bydlení v rodinných domech. Na pozemku je možné postavit rodinné domy do výše okolní zástavby, ostatní regulativy budou řešeny územní studií.
Pozemek je přístupný z obecní komunikace a v tuto chvíli je celý porostlý ovocnými stromy, trávou a keři.

Sítě
Voda a kanalizace jsou dostupné cca do 50 m od pozemku. Elektřina se nachází na hranici pozemku u přístupové komunikace.

Blízké okolí
Pozemek se nachází v klidné části obce, v blízkém okolí najdete turistické i cyklistické stezky, perfektním místem pro vycházky je rovněž nedaleká stezka okolo Nového rybníka. K návštěvě vybízí i světoznámý zámek Žleby s proslulou oborou bílých jelenů a zámeckou zahradou, či město Čáslav, kde rozhodně nesmíte minout náměstí Jana Žižky z Trocnova s kostelem svatého Petra a Pavla.

Občanská vybavenost a sport
Obec má velmi dobrou občanskou vybavenost.
Najdete zde zdravotní středisko s ordinacemi praktického, zubního a ženského lékaře, poštu, základní a mateřskou školu, potraviny, řeznictví, průmyslové zboží, hotel, kadeřnictví, truhlářství a mnoho dalších.

Doprava
V Čáslavi jste autem za 15 minut, přibližně 25 minut je to do Chrudimi, 35 minut pak do Pardubic. K dispozici je autobusová a vlaková doprava.

Ronov na Doubravou je zkrátka pro svou malebnost, historii, stavební památky, krásnou přírodu v okolí a sportovní vyžití ideálním místem pro relax i bydlení.

Zavolejte mi, nebo napište, domluvíme si prohlídku, pozemek Vám ráda ukážu.

Zakázku je možno realizovat současně se zakázku https://krausovareality.cz/nabidka-nemovitosti/rodinny-dum-ronov-nad-doubravou/ vedenou pod ID: 00317

Pro koupi pozemku zajistím kompletní realitní a právní servis a výhodné financování hypotečním úvěrem.

Parametry pozemku

Cena
1 550 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Nádražní, Ronov nad Doubravou
ID
00318
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2419 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo WOW Reality, s.r.o.

WOW Reality, s.r.o.

Tylova 473/27, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Markéta Krausová

Markéta Krausová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ronově nad Doubravou?

Podobné nemovitosti