Pronájem rodinného domu, Praha - Březiněves, V křepelkách, 184 m2

V křepelkách, Praha

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 4.500 Kč. Kauce + provize RK.)

Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu pěkný, prosvětlený rohový rodinný dům 5+kk, o ploše 184m2 (pravá část dvojdomu) z roku 2015, ulice V Křepelkách, Praha 8 - Březiněves.
Dům je situován v klidné okrajové části Prahy s výbornou dopravní dostupností do centra (více linek MHD vč. nočních spojů) a nabízí dostatek prostoru a pohodlí pro vaši rodinu.
Dům je nízkoenergetický, vytápěn plynovým kotlem s nízkou spotřebou a nízkými celkovými provozními náklady.
Je vybaven dálkově ovládanými venkovními žaluziemi, alarmem Jablotron, promyšleným vestavným nábytkem zhotoveným truhlářem na míru (ve všech pokojích) a moderními a kvalitními spotřebiči. Kuchyňská linka na míru disponuje komfortními spotřebiči Siemens (multifunkční kombinovaná vestavná trouba, vestavný kávovar, indukční deska, tichá plně integrovaná myčka nádobí, odsavač par) s luxusní pracovní deskou z přírodní žuly.
Celková plocha domu činí 184 m² (vč. garáže a půdy):
1. NP – prostorné zádveří s dostatkem odkládacích prostor, garáž s vnitřním vstupem, chodba s praktickou komorou (pod schody), koupelna a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou s přímým vstupem na terasu a zahradu.
2. NP – ložnice se samostatnou šatnou, 2 prostorné dětské pokoje, pracovna, koupelna a chodba s krásně prosvětleným schodištěm a vstupem na půdu (přes stahovací schody).
Dům disponuje garáží a dalším venkovním parkovacím místem pro vaše vozidlo.
Pozemek o rozloze 339m². Zahrada díky již vzrostlým keřům a stromům nabízí dostatek soukromí a prostoru pro trávení příjemných chvil s rodinou či přáteli, krásná terasa o rozloze 25m².
Velkou výhodou je situování domu v klidné a bezpečné městské části, která však díky rozsáhlým možnostem pro sportování (fotbal, tenis, fitness, venkovní koupaliště, 2 dětská hřiště, cyklotrasy), ale i společenské vyžití (komunitní centrum, společenské akce v průběhu roku, kroužky pro děti v komunitním a společenském centru), nabízí ideální podmínky pro rodinný život.
Pár minut chůze od domu se nachází mateřská škola provozovaná městskou částí (není problém s umístěním dětí) a v přípravě je realizace zcela nové základní školy.
K nastěhování 15.06.2024. Dům není vhodný pro zájemce se zvířaty.

Parametry domu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 4.500 Kč. Kauce + provize RK.
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
V křepelkách, Praha
ID
9909
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
184 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
127 m2
Podlahová plocha
184 m2
Plocha nemovitosti
339 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Blanka Sovová

Blanka Sovová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti