Prodej vily, Cagliari, Itálie, 50 m2 (ID: 1912304)

Cagliari, Itálie

7 956 620 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Otevřete dveře k světu křišťálově čisté vody a zlatých pláží na nádherném italském ostrově Sardinii! Objevte tento krásný a moderní resort v blízkosti historického města Cagliari. Každý domov v této oblasti vás zaujme svým jedinečným charakterem a kouzlem, s umístěním v klidné lokalitě obklopené krásou a kulturou jižní Sardinie. Nabízíme vám vily rozdílných dispozicí a velikosti od útulných dvoupokojových až po prostorné šestipokojové, všechny s úchvatným výhledem na moře díky jedinečné poloze na vrcholu kopce a obrovskou zahradou. Nechte se unést kouzlem Sardinie a prožijte pohodu a luxus v srdci Středozemního moře!

Proč tato nemovitost
• Resort se nachází na vrcholu kopce a poskytuje úchvatný panoramatický výhled na moře.
• 600 metrů od nejbližší pláže, několik minut od písečné pláže Mari Pintau.
• Skládá se z 37 řadových vil o různé dispozici – od útulných dvoupokojových vil až po prostorné šestipokojové vily.
• Rozlehlé vlastní zahrady o ploše až 1036 m2.
• Dokonalá rovnováha mezi klidem a blízkostí městského pohodlí.
• Vzdáleno jen několik kilometrů od pulzujícího hlavního města Sardinie Cagliari, plného kulturních zážitků, nákupů a zábavy.
• 25 km od letiště v Cagliari.
• Kupující neplatí realitní provizi!

Umístění
Resort se nachází v kopci na jižním pobřeží Sardinie pouhých 600 metrů od pláže a nedaleko od hlavního města ostrova Cagliari.

Cagliari
Okouzlující a elegantní Cagliari je hlavním městem ostrova Sardinie s kouzelnou atmosférou. Do historického centra bylo možné vstoupit pouze dvěma branami Torre San Pancrazio a Torre dell'Elefante, které po výstupu nabízejí úchvatné výhledy na město. Dále stojí za návštěvu i pevnost Bastione di Saint Remy a mnoho muzeí. Od městského ruchu si odpočinete na plážích Poetto či Marina Piccola.

Vily na prodej
Vily se 2 až 6 pokoji a rozlehlou zahradou.

Kontaktujte nás
Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Itálii.

Parametry domu

Cena
7 956 620 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Cagliari, Itálie
ID
AU20566
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
337 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti