Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Wolkerova, 88 m2

Wolkerova, Karlovy Vary

3 225 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 369 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Nabízíme vám k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, o celkové velikosti 88m2, nacházející se v podkroví cihlového domu bez výtahu v ulici Wolkerova, v Karlových Varech-Tuhnicích.
K bytu náleží sklep, a půdní prostor ve výhradním vlastnictví. Ve společném vlastnictví všech jednotek je pak dvorek domu (možnost posezení, grilování). Do půdního prostoru je zavedena elektřina a je zde i příprava pro kanalizaci a přívod vody - lze přebudovat na obytný prostor.
Byt samotný čítá tři místnosti, chodbu, kuchyni a koupelnu, vše po starší rekonstrukci - možné obývat okamžitě bez úprav, anebo s menšími investicemi, či byt přetvořit k obrazu svému celkovou novou rekonstrukcí (viz přiložené příkladné vizualizace). Byt je plně zařízen nábytkem i elektrospotřebiči a v chodbě mezi pokoji jsou velmi nápaditě zbudované úložné prostory. Ohřev vody pro užívání i topení zajišťuje plynový kotel, po bytě rozvedeno litinové topení.
Jedná se o klidné bydlení ve vyhledávané lokalitě Karlových Varů, v blízkosti centra i přírody - možnost procházek po Slavkovském lese, který máte doslova na dohled. Veškerá občanská vybavenost v pěším dosahu.
Doporučuji osobní prohlídku nemovitosti. Pro případné dotazy jsem vám k dispozici na uvedeném telefonním čísle. Od 20.-26.5. dovolená-případné dotazy prosím na Whatsapp.

Parametry bytu

Cena
3 225 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Wolkerova, Karlovy Vary
ID
1559
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kamila Vojtášková

Kamila Vojtášková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti