Prodej pozemku pro bydlení, Mistřice - Javorovec, 1500 m2

Javorovec

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc

(Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.)

Exkluzivní partneři v Mistřicích

Informace k pozemku

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉM POZEMKU:

Dovolujeme si vám nabídnout ke koupi lukrativní stavební pozemek o celkové výměře 1500 m2, který je situován v komfortní lokalitě obce Mistřice - místní část Javorovec. Pozemek je lehce svažitého charakteru a uliční šíři 16 metrů. Pozemek se nachází v plochách učených k individuální rodinné výstavbě.

Přímo k pozemku vede přístupová asfaltová komunikace a jsou přivedeny inženýrské sítě (voda, dešťová kanalizace, elektřina, plyn). Splaškovou kanalizaci plánu Obec Mistřice zrealizovat do dvou let. Odpady musí být v současné chvíli řešeny ČOV s možností budoucího výtlaku a napojení do splaškové kanalizace.

Veškerá vyjádření o existenci a možnosti napojení na inženýrské sítě jsou k dispozici od správců jednotlivých sítí a to na vyžádání v naší kanceláří.

PARAMETRY ÚZEMNÍHO PLÁNU:

Pozemek je dle platného územního plánu obce veden v plochách pro individuální bydlení.

Hlavní využití je určeno výhradně pro stavby a zařízení související s hlavním využitím - tedy výstavba rodinných domů a ostatních doplňujících zařízení přímo související s bydlením v rodinných domech.

Stanovení podmínek prostorového uspořádání pro rodinné domy je následující:

- Maximální výšková hladina zástavby může činit 2 nadzemní podlaží a podkroví s možností sklepních prostorů.
- Způsob nové zástavby musí v prolukách respektovat a zohledňovat charakter okolní a případně původní zástavby.

LOKALITA:

Obec Mistřice se nachází ve velmi rychlé dostupnosti od Uherského Hradiště a to to nedaleko hlavního tahu z Uherského Hradiště do Zlína.

V obci se nachází vše za základní občanské vybavenosti: Obecní úřad, MŠ a ZŠ, praktický lékař, knihovna, obchod s potravinami, pohostinství, autobusová zastávka, dětská hřiště a mnohá další.

Jedinečnost této nabídky vám rádi představíme na osobní prohlídce na které se budu těšit, Michal Groulík a InStyle Real Estate s.r.o.

Parametry pozemku

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Javorovec
ID
364
Plocha nemovitosti
1500 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mistřicích?

Podobné nemovitosti