Prodej pozemku pro bydlení, Znojmo - Načeratice, 733 m2

Znojmo, Načeratice

2 345 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 178 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k pozemku

Hledáte pozemek připravený pro výstavbu individuálního rodinného domu v bezprostřední blízkosti města Znojma? Nabízíme Vám na výběr z celkem 4 jižně orientovaných pozemků v obci Načeratice, které jsou určené pro rodinné bydlení. Pozemky jsou připravené k výstavbě, jsou zde vybudovány přípojky elektrické energie, voda i kanalizace je na hranici pozemku.

+ na výběr ze 4 variant (1.064 m2, 755 m2, 733 m2 a 685 m2)
+ pozemky pro rodinné bydlení
+ jižní orientace
+ možnost vlastní projekce domu
+ možnost výstavby na klíč
+ pouze 3,5 km do Znojma

Máte konkrétní představu o vysněném domově? Pojďme ji společně probrat a my Vám rádi připravíme nabídku výstavby na klíč. Můžete si od nás koupit pouze samostatný pozemek a postavit si dům svépomocí, ale stejně tak Vám můžeme zajistit dodání domu přesně dle Vašich představ a Vy se jen můžete těšit na vysněné bydlení.

Načeratice nabízí poklidný životní styl mezi vinicemi a zelení, je ideální volbou pro rodinné bydlení v bezprostřední blízkosti kompletní občanské vybavenosti a infrastruktury města Znojma. Nejbližší obchody najdete pouhých 5 minut cesty autem.

Pokud Vás nabídka zaujala, rád se s Vámi potkám osobně a pomohu vybrat ten nejvhodnější pozemek právě pro Vás. S financováním nemovitosti Vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry pozemku

Cena
2 345 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Znojmo, Načeratice
ID
01140
Plocha nemovitosti
733 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Viktor Raška

Viktor Raška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Znojmu?

Podobné nemovitosti