Prodej pozemku pro bydlení, Zdice, Farčina, 1027 m2

Farčina, Zdice

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zdicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovolujeme si Vám nabídnout stavební pozemek o výměře 1027 m2 v obci Zdice u Berouna. Parcela se nachází v zástavbě rodinných domů v ulici Farčina. Na pozemku se nachází menší zděná stavba, která slouží jako garáž s dílnou a je vhodná například i pro uskladnění motocyklu či sezónního vybavení.

Parcela má přípojku elektro (3x25A) a vydaný územní souhlas ke zbudování vodovodní a kanalizační přípojky. Rozvody všech sítí včetně plynu se nachází v ulici přímo u pozemku.

Dle územního plánu města Zdice je pozemek určen k výstavbě rodinného domu (majitel má schválenou výjimku od MÚ Zdice na výstavbu RD o dvou bytových jednotkách, které už nový územní plán nepovoluje).

Nedávno byla dokončena nová protihluková dálniční bariéra, která výrazně zvýšila komfort bydlení v této lokalitě.

Obec Zdice je klidné městečko s veškerou občanskou vybaveností. Najdete zde například základní a mateřskou školu, obecní úřad, poštu, zdravotní středisko, obchody, restaurace, sportoviště, vyhlášené koupaliště, lesopark s dětským hřištěm.

Zdice nabízejí skvělou dopravní obslužnost ve směru na Prahu za pomoci vlakových spojů, autobusových linek a dálnice. Velkou předností pro milovníky zeleně je to, že se obec prakticky nachází na hranici CHKO Křivoklátsko, které nabízí nespočet možností jak pěších, tak cyklovýletů do přírody.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Farčina, Zdice
ID
5569
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1027 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Kindl

Ing. Jan Kindl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zdicích?

Podobné nemovitosti