Prodej obchodního prostoru, Brno, Hybešova, 41 m2 (ID: 1906311)

Hybešova, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK a právního a poprodejního servisu)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Se svolením vlastníka si vám dovolujeme exklusivně nabídnout jednotku, vymezenou podle zákona o bytech č. 72/94 Sb. o celkové podlahové ploše 41 m2 v samotném srdci města Brna na Starém Brně v blízkosti nejvýznamnějších dominant metropole, jako je Katedrála svatého Petra a Pavla, hradu Špilberk a ostatních, a to jako ideální investiční příležitost koupí jednoho prostoru v historickém centru jihomoravské metropole, získat tak možnost pronájmu dvou menších prostorů, ale v součtu většího výnosu, a to obchodního prostoru a prostoru k bydlení o velikosti 1+1, možnost případné změně účelu užívání, velice zajímavá investice jako investice pro případný pronájem.

Jednotka se nachází v přízemí cihlového domu historizujícího stylu z přelomu 19. a 20. století na ulici Hybešova, který prošel celkovou rekonstrukcí a modernizací, stejně jako i jednotka, s vlastním vchodem a s bezbariérovým přístupem do prostoru přímo z ulice a s okny do dvorního traktu. Sestává ze dvou místností cca 18 m2 a cca 10 m2, kuchyně cca 6 m2 a dvou toalet a sprchového koutu. Světlá výška činí přes 3 metry.

Danou lokaci ocení především ti, kdo touží po pohodlném bydlení v centru dění, přitom na dosah městských parků, kulturních památek, architektonických skvostů a společenského vyžití. Jak již sám název Brno-střed napovídá, nabízí svým obyvatelům kompletní občanskou vybavenost a široké spektrum aktivit. Lokalita disponuje bohatou škálou nákupních možností, jako je nedaleké OC Vaňkovka, zázemím lékařské péče, nedaleké Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně či multifunkční arény DRFG (dříve zimního stadionu Rondo), restauračními zařízeními, ale rovněž vícestupňovým vzdělávacím systémem. Samozřejmostí je výborné pokrytí dopravními komunikacemi, které zajišťují skvělé spojení s centrálními body i vzdálenějšími částmi města. Jen několik kroků od domu se nachází zastávka MHD Hybešova (tramvaje č. 1,2,4,8,9 a 12; autobusu č. 82, N91, N97, N98), v blízkosti je rovněž situováno autobusové a vlakové nádraží, a to Hlavní Nádraží Brno a Ústředního autobusového nádraží Zvonařky.

Chcete-li spojit veškeré klady, které centrum města nabízí, je Vám náš prostor ušitý přímo na míru. Během několika minut se dostanete do samého srdce Brna, přičemž Vás budou na každém kroku obklopovat architektonické klenoty a historické památky. Pokud nechcete dělat kompromisy mezi komfortním bydlením a dosažitelností centra, bydlení, podnikání či k pronájmu na Starém Brně, v brněnským hantecu “Oltecu“, je pro Vás tou pravou investiční volbou.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního a poprodejního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Hybešova, Brno
ID
205
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Feyrer

Mgr. Jiří Feyrer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Brně?

Podobné nemovitosti