Prodej bytu 3+kk, Plzeň - Bolevec, U Velkého rybníka, 79 m2 (ID: 1905234)

U Velkého rybníka, Plzeň, Bolevec

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(cena je konečná včetně všech poplatků, provize, právního servisu a advokátní úschovy)

Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji novostavbu luxusního bytu 3+kk s balkonem a zahrádkou v žádané lokalitě u Boleveckého rybníka. Bytová jednotka o celkové rozloze 133,71 m2 (byt 79,26 m2, balkon 2,74 m2, sklep 4,71 m2, zahrádka 47 m2) se nachází v přízemí bezbariérového domu s výtahem. Kolaudace bytového domu proběhla v roce 2019. PENB "B". Po vstupu do bytu je dlouhá chodba, ze které se vchází do praktické šatny, dvou neprůchozích pokojů, koupelny, na samostatnou toaletu s umyvadlem a do prostorného obývacího pokoje s kuchyňskou linkou. Z pokoje se dále vchází na zasklený balkon a zahrádku. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, elektrická trouba, myčka nádobí, lednice). Součástí prodeje je i na míru vyrobený nábytek, luxusní rozkládací sedací souprava, kuchyňský stůl, židle a vestavěné skříně. V celém bytě je nadstandardní vinylová podlaha, v koupelně, na WC a v šatně dlažba. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem, topný žebřík, rozkládací sušák a připojení na pračku. Na samostatném WC je umyvadlo a bidetová sprcha. Ohřev vody i vytápění celého domu zajišťuje plynový kotel umístěný v přízemí domu, v obývacím pokoji, na chodbě a v koupelně je podlahové vytápění, v pokojích radiátory. Všechny okna jsou opatřena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Do bytu je zaveden internet PilsFree. Nespornou výhodou tohoto bytu je obdélníková zahrádka přístupná z obývacího pokoje nebo zvenku, na kterou je přivedena voda i elektřina. Kolem celé zahrádky jsou vysazené túje a nabízí prostor k relaxaci s výhledem na Velký Bolevecký rybník. K bytu náleží sklep a venkovní parkovací stání. Dále lze dokoupit i garážové stání v garáži ve vnitrobloku hned vedle bytového domu. 4 bytové domy se nachází v uzavřené zahradě, kam nikdo cizí nemá povolen vstup. Byt nabízí ideální bydlení pro rodinu, která miluje procházky v lese, koupání, jízdu na kole, ale zároveň pohodlí města (zastávky MHD - bus č. 30, 20, N4 v blízkosti domu). Byt je v osobním vlastnictví bez jakéhokoli právního zatížení a lze jej financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám v případě zájmu rádi pomůžeme. Pro domluvení prohlídky bytu a získání dalších informací neváhejte kontaktovat realitní makléřku na tel. čísle 607 072 359. Vřele doporučuji prohlídku.

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je konečná včetně všech poplatků, provize, právního servisu a advokátní úschovy
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
U Velkého rybníka, Plzeň, Bolevec
ID
2260
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
133 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Plocha zahrady
47 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
78 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Šárka Kotrlíková

Ing. Šárka Kotrlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti