Prodej bytu 5+kk, Ravda (Равда), Bulharsko, 169 m2

Ravda (Равда), Bulharsko

4 862 325 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Představujeme Vám parádní apartmán o rozloze 5+kk, o velikosti 169,89m2, situován ve třetím podlaží ze čtyř pater, v komplexu Sun Sea 2, Ravda, Bulharsko. Dispozice je obývací pokoj s kuchyňským koutem, čtyři ložnice (jedna z nich je menší a bez okna. Lze využit i jako šatnu), dvě koupelny s toaletou a dvě terasy.
Apartmán se nachází v komplexu Sun Sea Resort 2, jen 400 metrů od pláže.
V komplexu jsou k dispozici Vám i Vašim hostům:
Bazén s relaxační zónou, udržovaná zahrada, bar a restaurace, 24h ochrana. Možnost parkování mimo areál.
Poplatek na údržbu činí 10€/m2 ročně!
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Ravda je synonymem pro klidnou dovolenou strávenou v soukromí, plného relaxace a vlhkého mořského vzduchu. Na útulných plážích roztroušených v pobřežní zóně si najde prostor pro lenošení úplně každý. Pro nejmejší je v Ravdě akvapark, který se vyrovná akvaparku v Primosku, což je oblíbené domacké městečko na poloostrově. Snad jediný rozdíl je cena, která je zde o poznání přijatelnější než v ostatních částech Bulharska. Výhodněji se zde dá nakoupit opravdu cokoliv, ať už jsou to suvenýry z dovolené, či ovoce na zdejším trhu. Výborná je i dostupnost pomocí příměstské dopravy do okolních letovisek jako je známé Sluneční pobřeží, Burgas, či historická Nesebar, která je s mestečkem Ravda v těsné blízkosti.

Parametry bytu

Cena
4 862 325 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Ravda (Равда), Bulharsko
ID
F12313
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
149 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
169 m2
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk?

Podobné nemovitosti