Prodej bytu 2+kk, Estepona, Španělsko, 67 m2 (ID: 1905117)

Estepona, Španělsko

6 358 425 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Estepona, Malaga
Cena od €255,000
Rezidenční výstavba je rozdělena do tří různých obytných prostor s avantgardním designem, který zapadá do okolí v konsolidované oblasti, která se nachází jen několik minut od pláže, centra města a přístavu v Esteponě. Orientace na jih a jihovýchod umožňuje maximálně využít přirozené světlo a vyvýšená poloha nabízí nádherný výhled.

Projekt se nachází v nové rozšiřující se čtvrti Las Mesas v Esteponě, která má vynikající komunikace a může se pochlubit kompletní sítí zbrusu nových zařízení. Její bezkonkurenční poloha nabízí mnoha apartmánům krásný výhled.

Tento rezidenční komplex se skládá z celkem 84 apartmánů s 1,2,3 a 4 ložnicemi rozmístěných ve třech různých obytných prostorech v konsolidované oblasti vzdálené jen několik minut od pláže, centra města a přístavu Estepona.

Všechny apartmány jsou navrženy tak, aby co nejvíce využívaly přirozené světlo z prostorných teras a obývacích pokojů. Každá rezidenční nemovitost navíc využívá společné zahrady a společný bazén. Součástí komplexu bude kompletní tělocvična.
Projekt jde ve stopách své první fáze, která již byla plně předána majitelům: Byty s vysokou úrovní povrchových úprav, moderním a praktickým uspořádáním, které co nejlépe využívá prostor, a jasným důrazem na styl a estetiku.

Prostorné a krásně prosvětlené pokoje s obývacími pokoji a jídelnami propojené velkými terasami. Otevřené kuchyně plně vybavené spotřebiči s nízkou spotřebou energie v souladu s kritérii udržitelnosti a komfortu.

Parametry k nemovitosti

• apartmán
• 1- 4 ložnice - 67,00 m2 -146,00 m2
• 1 - 3 koupelny
• společný bazén
• posilovna
• otevřený půdorys
• možnosti personalizace
• výhled na moře
• prostorné terasy
• chůze k občanské vybavenosti
• Dokončený projekt

Parametry bytu

Cena
6 358 425 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Estepona, Španělsko
ID
23605
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Hocková

Elektrárenská 983/5, Praha 10

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Hocek

Martin Hocek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti