Prodej bytu 3+1, Torrevieja, Španělsko, 66 m2 (ID: 1905052)

Torrevieja, Španělsko

3 096 875 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Pěkný zahradní apartmán ve vyhledávané rezidenční čtvrti Dream Hills (Los Altos) na jižním pobřeží Costa Blanca.

Nemovitost se nachází v dobře udržované komunitě, která svým obyvatelům nabízí krásný uzavřený bazén a dostatek místa na opalování.

Obytná plocha zahrnuje obývací pokoj s jídelnou, doplněný dobře vybavenou samostatnou kuchyní, která poskytuje dostatek pracovního prostoru a úložných prostor, 2 ložnice s manželskou postelí jsou vybaveny 2 rodinnými koupelnami!

Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je zastřešená a prosklená sluneční terasa přístupná z obývacího pokoje, která je ideální pro venkovní stolování a relaxaci.

Nemovitost má také sluneční předzahrádku a také velký soukromý dvůr v zadní části.

Kromě komunálního bazénu, který je vzdálen jen pár kroků od apartmánu, najdete v pěší vzdálenosti řadu barů, restaurací, supermarketů a autobusovou zastávku. Krásné pláže a několik golfových hřišť jsou vzdáleny jen kousek autem.

Nemovitost je nabízena převážně zařízená (dle nabídky).

Dream Hills se nachází pouhé čtyři kilometry jižně od města Torrevieja s přírodními lagunami, solnými jezery, které z této oblasti činí jedno z nejzdravějších míst k životu. Krásné pláže jsou do pěti minut jízdy odtud s krásnou promenádou, většina z pláží je oceněná modrou vlajkou.

Bulvár La Zenia(nejmodernější shoping v oblasti) s mnoha značkovými obchody, nádhernými restauracemi a zábavou je pár minut jízdy odtu.

Letiště v Alicante je 35 minut jízdy a také letiště Murcia International je 45 minut odtud.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry bytu

Cena
3 096 875 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
CM9268
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti