Prodej obchodního prostoru, Horažďovice, Příkopy, 126 m2 (ID: 1904872)

Příkopy, Horažďovice

2 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 772 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horažďovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme zděný objekt s komerčními prostory, který je od r. 1995 zkolaudován jako prodejna textilu. Nemovitost se nachází, v historickém centru Horažďovic a je památkově chráněná. Představuje unikátní investiční příležitost. Díky své výhodné poloze bude zajímavý pro podnikatele, kteří zde mohou okamžitě začít prodávat zboží různého druhu. Další možností využití objektu je rekolaudace na bydlení. Možnost vestavby 2 menších bytových jednotek, dělá z domu zajímavou investiční příležitost. Neméně zajímavou variantou, je vytvořit jednoduchou změnou dispozice rodinný dům, popřípadě bytovou jednotu s komerčním prostorem. Objekt byl v minulosti rekonstruován, stav je dobrý, je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu, zajištěno je i vytápění plynovým kotlem. Přístup je z veřejné komunikace. V obci se nachází veškerá občanská vybavenost, protéká zde řeka Otava a v blízkém okolí je mnoho přírodních krás.
Nemovitost je prodávána formou prodeje společnosti s ručením omezeným ECO-SELECT s.r.o. (100 % obchodní podíl). Stanete se tedy vlastníkem společnosti ECO-SELECT s.r.o., která vlastní dotčený objekt.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

V případě vícero zájemců, má prodávající právo vybrat kupujícího dle jím zvolených kritérií.

Parametry nemovitosti

Cena
2 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Příkopy, Horažďovice
ID
0020-NP08673
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Irena Sokolová

Mgr. Irena Sokolová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Horažďovicích?

Podobné nemovitosti