Prodej pozemku pro bydlení, Frýdlant, 1930 m2 (ID: 1904313)

Frýdlant

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Frýdlantu

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme prodej atraktivního pozemku pro bydlení v idylické lokalitě Frýdlant - Albrechtice u Frýdlantu. Pozemek o rozloze 1.930 m2 s útulnou chalupou nabízí ideální možnost vytvoření vlastního domova v klidném prostředí obklopeném přírodou!

Dle územního plánu lze na pozemku vybudovat rodinný dům, či chalupu o 2.NP s podkrovím. Maximální koeficient zastavěnosti je 15%, koeficient zeleně 70%, velikost stavebního pozemku min.1500m2. Aktuální územně plánovací informaci rádi poskytneme na vyžádání.

Pozemek je připojen na elektřinu. Vodu zajišťuje vrtaná studna. Odpady se odvádějí do žumpy. V případě výstavby RD budou odpady řešeny čistírnou odpadních vod.

V blízkém Frýdlantu je dostupná veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost do okolních měst. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a vystavte si svůj vlastní kousek ráje. Tento pozemek je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení ve spojení s krásami okolní krajiny. V blízkosti se nachází cyklotrasy, velké množství turistických cest a Kančí vrch, kde vyvěrá minerální Kančí pramen.

V případě zájmu o více informací nebo prohlídku, nás neváhejte kontaktovat. Financování Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Parametry pozemku

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Frýdlant
ID
00702
Plocha nemovitosti
1930 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

S&L a partners

Generála Svobody 25/108, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Luptáková

Adéla Luptáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frýdlantu?

Podobné nemovitosti