Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Sojovice, 21400 m2

Sojovice

11 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 235 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sojovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Chcete-li rozšířit podnikání na atraktivní lokalitu s potenciálem růstu, jste na správném místě. Nabízíme vám příležitost k nákupu komerčního pozemku na okraji malebné obce Sojovice. V exkluzivním zastoupení nabízíme prodej komerčního pozemku o rozloze 21.400 m2. Sojovice leží na levém břehu řeky Jizery, cca 5 km nad dnešním soutokem Jizery a Labe, přibližně v centru trojúhelníka tvořeného městy Brandýs n/L-Stará Boleslav, Lysá n/L a Benátky nad Jizerou. Krásná krajina a čistá příroda. Obec je ve srovnání s obcemi obdobné velikosti poměrně slušně občansky vybavena: nově zrekonstruovaná ZŠ, moderní obecní úřad s MŠ, ordinace lékaře, knihovna, obchod, restaurace, kadeřnictví a pošta. Sokolský areál, který je využíván jako veřejné sportoviště pro hraní tenisu, volejbalu a nohejbalu. Obec napojena na čističku odpadních vod, která je ve vlastnictví Skorkova.

Pozemek o rozloze 20.661 m2 je veden v Katastru nemovitostí jako orná půda. Dle územního plánu část pozemku je k využití VS, část pro CPU-D01 a NZ. Pozemek o výměře 739 m2, druh lesní pozemek.
VS = Plochy smíšené výrobní
Hlavní využití: stavby pro výrobu a skladování
Přípustné využití: stavby k zajištění podmínek pro užívání staveb výroby a skladování v souladu s jejich účelem, stavby pro stavebnictví, stavby dílen učňovského školství, stavby pro zemědělství a zem.výrobu, stavby administrativní, výzkumné, vývojové, zkušební a veřejné infrastruktury jako součást staveb hlavních, vodní plochy, zeleň, dopravní a technická infrastruktura, veřejná prostranství
Podmínečně přípustné využití: SLUŽEBNÍ BYT. Nepřípustné využití: veškeré stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využití (např. bydlení, ubytovny). Podmínky prostor. uspořádání (plochy stabilizované i zastavitelné): max. výška objektů 12m, kromě technologických zařízení.

NZ = Plochy zemědělské
Hlavní využití: zemědělské využití
Přípustné využití: Činnosti pro zajištění zem.využití, stavby, zařízení a jiná opatření pro zemědělství, Dopravní a technická infrastruktura (kromě parkovišť pro nákladní dopravu), drobná krajinná architektura, sport a rekreace v krajině, realizace protipov.opatření v krajině, poldry, zeleň a vodní plochy. Podmínečně přípustné využití: v tomto případě se nestanovuje. Nepřípustné využití: Jiné než hlavní a přípustné využití není povoleno. Nepřípustné zejména stavby oplocení (kromě oplocení zem.staveb, lesních školek a specializovaných např. jahodových plantáží a sadů, a kromě ohradníků), stavby pro bydlení, rekreaci, obč.vybavenost, výrobu a skladování. Podmínky prostor. uspořádání: a) na pozemku je možné umístit max.1 stavbu v souladu s hl. a přípustným využitím o max. zastav. ploše 80 m2, jednopodlažní, s výškou max 7m nad přilehlým terénem, b) vzdálenost oplocení zeměd.staveb od obvodové konstrukce zeměd.stavby je stanovena na vzdálenost, která se rovná max. výšce budovy.
Dle ÚP povede pozemkem obchvat, je zohledněno v kupní ceně. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
11 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Sojovice
ID
0253-NP01901
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
21400 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Veronika Černá

Ing. Mgr. Veronika Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Sojovicích?

Podobné nemovitosti