Pronájem chaty, Nižbor, 32 m2

Nižbor

6 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky za elektřinu)

Exkluzivní partneři v Nižboru

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte místo, kam můžete utéct před ruchem města nebo si prostě jen občas odpočinout na čerstvém vzduchu? Ve výhradním zastoupení majitelky vám nabízím klid a zázemí k pronájmu. Jedná se o dřevěnou chatu s prosklenou terasou, která nabízí od jara do podzimu možnost realizovat se na zahradě, vypít si kávu na dlážděné terase nebo se vykoupat v nedaleké Berounce. Chata není určena pro celoroční užívání ani trvalé bydlení, nabízí však možnost rekreace na příjemném místě.

Nemovitost se nachází ve Žloukovicích (Nižbor), stojí na vlastním částečně svažitém pozemku o rozloze 459 m2.
Do chaty je zavedena elektřina, pitná voda zde aktuálně není k dispozici. Obec Nižbor zde plánuje vodovod vybudovat, majitelka provedla nezbytné kroky pro připojení k budoucí vodovodní síti.

Kamna nebyla dlouhodobě používaná. Do chaty nezatéká, ale byla v posledních letech méně udržovaná a uvítá šikovné ruce.
Na prostorný obývací pokoj s konferenčním stolem, gaučem, křeslem a jídelním stolem s židlemi navazuje ložnice se 4 lůžky, malá kuchyně a wc s prostorem pro umývání. Kuchyňský koutek je vybavený mikrovlnnou troubou, horkovzdušnou troubou, nádobím a v obývacím pokoji je funkční lednice.

Chata je k pronajmutí jako plně vybavená a k dispozici je ihned. Součástí pronájmu je i zahradní domek na nářadí. K dispozici je vám tedy např. gril, lehátka, základní nářadí, elektrická sekačka na sekání trávy apod.

Náklady spojené s pronájmem chaty:
- nájemné: 6.000,- / měsíc,
- elektřina: 500,- Kč / měsíc,
- odpady: 300,- Kč / 1 rok,
- vratná kauce: 18.000,- Kč,
- provize RK: 6.000,- Kč.

V případě vašeho zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem.

Parametry domu

Cena
6 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky za elektřinu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Nižbor
ID
0023-NP07917
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
32 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
32 m2
Plocha nemovitosti
459 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Kateřina Bukovská

Kateřina Bukovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chat v Nižboru?