Prodej bytu 3+1, Praha - Střížkov, Českolipská, 61 m2 (ID: 1902899)

Českolipská, Praha 9 - Střížkov

Rezervováno
6 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 500 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Novinka na trhu! Prodej bytu 3+1/L, 61,3 m2, OV, ul. Českolipská Praha 9 - Prosek, v pěší dostupnosti k metru "C". Zdejší kolorit staveb, kde se navzájem prolíná zástavba panelových domů, posazených do zeleně četných parků, s luxusními developerskými projekty, dává rezidentům pocit zeleně a klidu. K odpočinku a procházkám vybízí unikátní park Přátelství s kaskádou vzájemně propojených rybníčků s amfiteátrem a fontánou.

Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí, bylo vyměněno a opraveno vše, nyní se dokončuje výmalba pater. Námi nabízený byt 3+1/L se nachází v 5.NP/z 8.NP, součástí prodeje je komora (1 m2) naproti bytu. Byt je v původním, ale dobře udržovaném stavu, proběhla zde výměna podlah za plovoucí, byla instalována nová kuchyňská linka, zrekonstruována lodžie, topení dálkové ústřední s odečty, v hale jsou instalovány 3 šatní skříně. Dispozice bytu: vstupní chodba přes celou šíři bytu, na jejím konci vlevo původní jádro se samost. WC a vedle koupelna s vanou, která je průchozí i do kuchyně. Pravé křídlo disponuje 2 ložnicemi (10 m2 a 7 m2) s okny na sever do slepé ulice s parkem. Levé křídlo bytu reprezentuje obývací pokoj (15 m2), který je dvoukřídlými dveřmi průchozí do kuchyně. Přes obě tyto místnosti se táhne lodžie (7 m2), která je po rekonstrukci, orientace jižní. Bytu dominují světlé barvy - bílá, přírodní a šedá. Z lodžie je krásný výhled do širokého okolí a hlavně do klidné zeleně parku. Byt je velmi útulný a světlý s dostatkem slunce. Bezproblémové parkování v  ulici před domem. Klidné bydlení je vhodné pro rodinu s dětmi, neboť se v sousedství nachází MŠ, ZŠ, gymnasium. Velmi tichá lokalita s velkým množstvím parků, výborná infrastruktura se škálou obchodů a služeb, vynikající dostupnost všemi směry: metro "C" st. Střížkov nebo Prosek, BUS, nájezd na Pražský okruh.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Českolipská, Praha 9 - Střížkov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Grygar reality

Krkonošská 1607/10, Praha 2

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Grygarová

Eva Grygarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 9?

Podobné nemovitosti