Prodej bytu 1+kk, Benešov, K Potoku, 27 m2

K Potoku, Benešov

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Benešově

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+kk, o celkové ploše 37 m2. Byt se nachází v bytovém domě, ve 4. nadzemním podlaží, v ulici K Potoku č.p. 2403, v Benešově. V prodejní ceně je zahrnuto garážové stání a sklepní kóje. V domě není výtah.

Bytový dům s 23 byty byl postaven před 5 roky, jedná se tedy o novostavbu. Je ve velmi dobrém stavebně technickém stavu. Nachází se na okraji města. Dům je cihlovou stavbou a to včetně všech vnitřních částí (bytového jádra).

Nový vlastník získá bydlení v klidném a moderním prostředí. Současně jde o dobrou investici, kterou ochráníte své peníze před inflací.

Plochy prostor:
- chodba 5,24 m2
- obytná kuchyně 26,57 m2
- koupelna + WC 3,87 m2
Užitná plocha bytu 35,68 m2

Celková plocha bytu 36,79 m2

- lodžie 5,74 m2
- sklepní kóje 1,80 m2
- garážové stání 12,50 m2

Kuchyně je vybavená vkusnou kuchyňskou linkou, která je součástí bytu. Je osazená indukční deskou na vaření s elektrickou troubou na pečení. Linka obsahuje řadu úložného prostoru. Na chodbě je vestavěná skříň, která je součástí bytu. Součástí prodeje je také automatická pračka a lednice s mrazákem. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a je spojená s WC. V hlavní místnosti je na podlaze plovoucí podlaha, v chodbě a koupelně je dlažba.

Byt bude vyklizen, po dohodě zde může zůstat část vybavení.

Současný vlastník má následující náklady na byt:
- fond oprav, který obsahuje zálohy na vodné a stočné - 2.100,- Kč/měsíc
- náklady na elektřinu (ČEZ) je podle spotřeby elektřiny.


Benešov, jako okresní město, disponuje veškerou občanskou vybaveností – úřady státní správy, školky, základní a střední školy, zdravotnické služby, banky, obchody a obchodní řetězce, kulturní zařízení, služby všeho druhu a další.

Město Benešov nabízí řadu pracovních příležitostí. Praha OC Chodov je vzdálená cca 25 minut jízdy autem po D1.

S financováním koupě nemovitosti vám rádi zdarma pomůžeme. Koupě bytu lze financovat hypotékou s ručením kupovaného bytu. Další informace získáte od makléře. Sjednejte si termín prohlídky.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
K Potoku, Benešov
ID
000132
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
27 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Benešově?

Podobné nemovitosti