Prodej bytu 2+kk, Olomouc, Javoříčská, 70 m2

Javoříčská, Olomouc

6 380 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 405 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu i provize RK)

Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji luxusní byt 2+kk, který prošel kompletní rekonstrukcí a prodává se plně vybavený. Byt se nachází ve 2. NP domu v historickém centru města Olomouce na ul. Javoříčské, přímo naproti Hotelu & Spa Theresian.

Z bytu je unikátní výhled na Terezskou bránu, nacházející se na Palachově nám. Jedná se o klidné bydlení, jelikož ul. Javoříčská je vedlejší ulicí s málo frekventovaným provozem. Byt má jedinečnou polohu, 2 minuty chůze na Horní náměstí, stejný čas i do městských parků, 7 minut od nákupního centra Šantovka.

Podlahová plocha bytu činí 68,5 m2. Užitná plocha bytu je 65 m2. K bytu náleží sklep 4,4 m2.

V bytě proběhla kompletní rekonstrukce. V r. 2014 byly provedeny nové elektrorozvody, rozvody vody, odpadů i topení. V r. 2019 byla realizována nová kuchyňská linka vč. vestavných spotřebičů, nové interiérové dveře a v r. 2024 zbytek bytu. Došlo ke kompletní rekonstrukci koupelny, byly položeny vinylové podlahy v ložnici a v předsíni a zrenovovány dřevěné parkety v obývacím pokoji. Dále byla repasována okna.

Byt se skládá z předsíně (5,75 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (25,11 m2), ložnice (28,43 m2) a koupelny s vanou a WC (5,73 m2). K bytu náleží rovněž chodba ve společném užívání s druhým bytem na patře (4,59 m2), na níž je pro oba byty k dispozici vlastní botník.

Velká ložnice lze sádrokartonovou příčkou rozdělit tak, že vznikne chodba s šatnou (cca 9 m2), ložnice (cca 10 m2) a dětský pokoj či pracovna (cca 10 m2), čímž vznikne dispozice 3+kk. Toto rozdělení je znázorněno v půdorysech a vizualizacích.

Prodává se kompletně vybavený. Kuchyň zahrnuje horkovzd. a mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, myčku nádobí, indukční varnou desku, digestoř, barový pult a barové židle. Obývací místnost je dále vybavena novou pohovkou, TV stolkem, konferenčním stolkem a lampou. V ložnici je manželská postel vč. matrací, noční stolky, komoda, šatní skříň, toaletní skříňka a psací stůl se židlí. V předsíni je šatní stěna, velké zrcadlo a videotelefon. V obou pokojích jsou obsaženy garnýže, záclony i blackoutové závěsy.

V koupelně se nachází rohová vana, závěsné WC a umyvadlová skříňka. Za dřevěnými dveřmi je schovaný plynový kotel Baxi, zajišťující otop bytu a ohřev vody (je ovládán termostatem, umístěným v předsíni). V této skříni je i prostor pro úklidové potřeby. V koupelně je jak teplovodní žebřík, tak el. podlahové topení. Součástí koupelny je nyní pračka, je však připraveno místo pro set pračky a sušičky nad sebou. Osvětlení (regulovatelné LED bodovky v podhledu) je doplněno podsvícenou nikou a zrcadlem.

Dům prošel celkovou revitalizací. V r. 2022 byla provedena v celém domě nová elektroinstalace a v r. 2024 došlo k výmalbě interiéru domu. V domě je SVJ, které velmi dobře funguje. Popl. do fondu oprav činí 1370,- Kč/měs.

Byt je díky své skvělé poloze a vysokému standardu ideální pro provozování krátkodobých pronájmů.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle či e-mailem.

Parametry bytu

Cena
6 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Javoříčská, Olomouc
ID
2024-04-4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti