Prodej bytu 4+kk, Praha - Karlín, Pernerova, 90 m2 (ID: 1901601)

Pernerova, Praha 3, Praha 8, Karlín

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji velmi pěkně řešený byt 4+kk, plocha 90 m2, v cihlovém funkcionalistickém domě z roku 1921, 1.NP/5NP5, v žádané lokalitě Praha 8 - Karlín, ul. Pernerova. K bytu náleží spoluvlastnický podíl na společném vnitrobloku.

Byt v družstevním vlastnictví s možností okamžitého převodu do OV (cena 12 490 000 Kč včetně anuity), nebo převodu družstevního podílu, a splacení anuity po splátkách s převodem do OV po zaplacení celé anuity (aktuální výši anuity cca 6 000 000 Kč).

Dispozice: prostorná chodba, odtud samostatné vstupy do prostorné kuchyně s luxusně vybavenou kuchyňskou linkou a jídelnou, dále do obývacího pokoje spojeného s kuchyní, dále koupelny se sprchovým koutem, dvou světlých ložnic směřované do vnitrobloku a samostatné WC. Podlahové vytápění a ohřev vody - lokální plynové (vlastní kotel). Voda a kanalizace městská.

V roce 2016-2017 byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí - nový rozvod topení, zrekonstruována koupelna a WC, dále výměna elektrických rozvodů. V pokojích plovoucí podlahy, dlažba na chodbě, v kuchyni, koupelně a WC.

Dům prošel rozsáhlou renovací - nová okna, dveře, výtah, upravené společné prostory, fasáda, střecha a společný vnitroblok.

Poblíž bytové jednotky rozlehlý park Vítkov, nabízí krásné volno-časové aktivity jak pro dospělé tak pro děti. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost - nákupní centra, zdravotní a sportovní střediska, školy a školky, supermarkety, pošta atd.

Výborná dostupnost do centra autem, tramvají, nebo metrem - stanice metra Křižíkova 3 minuty pěšky, tramvajová zastávka Křižíkova 4 minuty chůze. 

O konkrétních podmínkách se informujte v RK, velmi rádi Vám zajistíme výhodné financování. Provize RK není zahrnuta v ceně nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Pernerova, Praha 3, Praha 8, Karlín
ID
132
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Finem Group s.r.o.

Karla IV. 93/3, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lena Tejčková

Lena Tejčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti