Prodej garáže, Česká Lípa, Střelnice, 19 m2

Střelnice, Česká Lípa

455 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 168 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízím k prodeji pozemek, jehož součástí je stavba garáže s evidenčním číslem. Garáž se nachází v klidné a bezpečné lokalitě v České Lípě, konkrétně na Střelnici. Garáž je vi dobrém stavu a je připojena k elektrické síti, která zahrnuje dvě svítidla a dvě zásuvky 230V s jističi. Střecha garáže je pokryta falcovaným plechem. Strop garáže je obložen nehořlavým materiálem lignátem.. Vrata garáže jsou plechová, dvoukřídlá a byla nedávno repasována, Betonová podlaha a cihlové stěny s omítkou jsou v dobrém technickém stavu. Rozměry vrat umožňují průjezd o velikosti 2,3 m x 2 m. Podlahová plocha garáže činí 17 m (6,15 m x 2,77 m) a výška na středu dosahuje 2,45 m. Celková velikost pozemku je 19 m. Garáž je k dispozici ihned nebo po dohodě s majitelem.

Celkový stav garáže je hodnocen jako dobrý, bez nutnosti okamžitých investic. Doporučuje se pouze estetická úprava, jako je nátěr betonové podlahy a plechové střechy a vrat.

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají bezpečné a praktické řešení pro parkování nebo skladování v klidné části České Lípy. Garáž nabízí solidní zabezpečení a je vybavena základními potřebami pro užívání bez dalších významných investic.

Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte realitní kancelář. Tato nabídka představuje výhodnou investici do nemovitosti s nízkými provozními náklady a dobrou dostupností.

Parametry nemovitosti

Cena
455 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Střelnice, Česká Lípa
ID
279
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
19 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Rychtařík

Reality Rychtařík

Prokopa Holého 145/5, Česká Lípa, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Rychtařík

Jakub Rychtařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garáží v České Lípě?

Podobné nemovitosti