Prodej bytu 3+kk, Praha - Záběhlice, Choceradská, 68 m2

Choceradská, Praha, Záběhlice

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(cena k jednání, včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný světlý nový byt s lodžií a šatnou v žádané lokalitě s výhledem na zeleň. Byt se nachází v 10NP/10NP s výtahem v novém bytovém domě v Praze-Záběhlicích o celkové ploše 68,2 m2 + prosklená lodžie o velikosti 11,4 m2.
K bytu lze přikoupit vlastní parkovací místo v suterénu domu o velikosti 16 m2. Z podzemní garáže se pohodlně vyvezeme garážovým výtahem na ulici. Další parkovací místa jsou přímo u bytového domu.
Dispozice: chodbou vstoupíme do haly (9,3m), ze které samostatnými vstupy vejdeme do jednotlivých pokojů (12,2m2, 9,2 m2), kuchyně s obývacím pokojem (22,9m2), koupelny (4,5m2), WC (1,5m2) a šatny (4,2m2). Pokoje jsou neprůchozí.
V obývacím pokoji je rekuperace a v blízké budoucnosti bude klimatizace. Ve výrobě je předokenní žaluzie na francouzské okno v obývacím pokoji a na okno v kuchyni a žaluzie bude na dálkové ovládání.
Tento moderní byt se prodává kompletně vybavený a zařízený. Veškeré vybavení je maximálně 2 roky staré, stáří kuch. linky je 1 rok. Vše udržované a zachovalé. Topení je horkovzdušné podlahové.
Bydlení v této lokalitě nabízí veškerou dopravní obslužnost, kousek za domem MHD, 5min metro, silniční obchvat. Dále velmi dobrá dostupnost služeb, škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací. V obytné čtvrti Záběhlice je také k vidění působivý novobarokní Záběhlický zámek, postavený v 17. století u říčky Botiče. Ve sportovním areálu HAMR-Záběhlice na břehu Hamerského rybníka, oblíbené rybářské oblasti, se můžete věnovat letním i zimním sportům. Opodál stojí románský kostel Narození Panny Marie, původem z 12. století. Své vyžití si zde najde každý.
Cena je k jednání.

Parametry bytu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání, včetně provize RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Choceradská, Praha, Záběhlice
ID
0628
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
68 m2
Patro
10. z 10
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
68 m2
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Soňa Koníčková

Mgr. Soňa Koníčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti