Pronájem rodinného domu, Ostrava, U Jeslí, 124 m2

U Jeslí, Ostrava

35 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k domu

Bydlet 5 minut od Komenského sadu? Chodit pěšky do práce? Bezproblémově zaparkovat? To není sen, ale realita! Nízkoenergetická novostavba rodinného domu čeká právě na vás.

Proč využít tuto jedinečnou nabídku?

- nízkoenergetická novostavba o dispozici 4+kk
- interiér v nadstandardním provedení
- kryté stání pro dva automobily
- zahrada orientována na jihozápad
- budete prvním nájemníkem v domě

Nabízím pronájem novostavby rodinného domu v docházkové vzdálenosti do centra města na ulici U Jeslí v Ostravě Muglinově. Dům splňuje všechny požadavky na moderní bydlení. V přízemí vás na první pohled zaujme propojený obývací pokoj s kuchyní a přímým vstupem na zahradu. Vnitřní vybavení je naprosto bez kompromisů. Kvalitní vinylová podlaha, bezfalcové interiérové dveře Sapeli s magnetickým zámkem, ocelové schodiště s dřevěnými nášlapy, chytré vypínače s ovládáním na mobilu a mnoho krásných detailů, které najdete ve fotogalerii. Dům na pronájem není vybaven nábytkem!

Dispozičně se jedná o patrový dům s podlahovou plochou 124 m2, kde v přízemí najdeme zádveří, technickou místnost, chodbu, toaletu, obývací pokoj s kuchyní a komoru. Po nádherném industriálním schodišti vstoupíte do prvního patra kde na vás čekají tři ložnice, toaleta a koupelna s vanou a sprchovým koutem.

Místo je vzdálené pouhých 5 minut od Komenského sadu, perfektně dostupné pěšky, MHD nebo autem. V docházkové vzdálenosti najdeme mateřskou i základní školu. Autem jste v centru prakticky ihned, stejně tak pohodlné jsou nákupy. LIDL, Penny nebo Forum Nová Karolina.

Zahrada domu je cca 200 m2 a bohatě stačí na příjemné sezení venku. Na zahradě se zkrátka neupracujete. Pohodlné parkování pro dvě auta poskytne kryté stání. Jedná se o skvělý kompromis mezi bydlením v bytě a rodinném domě. Od každého si tento dům vzal to nejlepší.

Pár technických údajů. Dům je postaven systémem Porotherm včetně zateplení. Plastová okna v barvě antracit s izolačními trojskly. Teplo zajistí elektrické podlahové vytápění s termostatem v každé místnosti. Ohřev vody přes el. bojler s objemem 160 litrů. Dům lze ovládat mobilním telefonem, nastavovat teplotu a režimy včetně ovládání osvětlení a kamerového systému.

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat podnájemce na základě jím zvolených kritérií.

Nájem: 35.000,- Kč
Zálohy na služby a energie: 5.300,- Kč ( studená voda: 300,- na osobu, elektřina: 5.000,- )
CELKEM měsíčně nájem včetně služeb: 40.300,- Kč
Kauce: 70.000,-Kč
Provize RK: 35.000,- Kč

Parametry domu

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
U Jeslí, Ostrava
ID
294
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
215 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Martin  Moravec

Martin Moravec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti