Pronájem rodinného domu, Praha - Lysolaje, K Housličkám, 160 m2

K Housličkám, Praha, Lysolaje

74 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zcela nový moderní dům v developerské projektu Zátiší Lyoslaje.

Dům o celkové dispozici 5+kk je ve finálním procesu dodělávek. V domě se nachází 4 xložnice z čehož jedna má k dispozici šatnu a vlastní koupelnu. V domě se nachází 2x sprchový kout, 1x vana a celkem 3xWC. Kuchyně je vyrobena na míru od společnosti Hanák Interiér. V současné chvíli zbývá již jen namontovat kamerou desku a osadit digestoř. Kuchyně je vybavená, myčkou, moderní troubou, mikrovlnou troubou, americkou lednicí, digestoří a prostornou indukční deskou. Kuchyně má k dispozici mnoho úložných prostorů a je propojená s obývacím pokojem. Velkou výhodou domu je variabilita. Ze všech pokojů je možné vstoupit na novou zahradu. V současné chvíli zbývá jen roztáhnout závlahu a travní koberce. Pravé křídlo domu ve kterém se nachazí tři ložnice propojuje dominantní chodbat ve které je prostorná a moderní šestimetrová skříň s uloženými prostory. V předsíňi domi je dvoumetrová skříň s botníkem a úložným prostorem na kabáty.
Ve všech pokojích v domě je naistalována klimatizace na dálkové ovládání + filtrační rekuperace. V koupelnách jsou nové skřínky pod umyvadlo s uloženími prostory. Dům je vhodný pro rodiny s dětmi a zahraniční klientelu.

Lokace:
Lysolaje je městská čtvrť v Praze, hlavním městě České republiky. Nachází se na západním okraji Prahy a je součástí městské části Praha 6. Lysolaje jsou známé především pro svůj klidný venkovský charakter, bohatou zeleň a možnosti pro rekreační aktivity.

Některé z hlavních atrakcí a zajímavostí v této oblasti zahrnují:

Divoká Šárka: Přírodní rezervace a oblíbená lokalita pro pěší turistiku, cyklistiku a pikniky. Nachází se nedaleko Lysolají a je ideálním místem pro odpočinek v přírodě.
Výlety do okolní krajiny: Díky své poloze na okraji Prahy je Lysolaje skvělým výchozím bodem pro výlety do okolní krajiny, jako je například Český kras nebo Křivoklátsko.
Klášter Na Slovanech: Historický klášter, který se nachází v blízkosti Lysolají a je známý svou architekturou a kulturními akcemi.

Doprava:
V Lysolajích je k dispozici především autobusová doprava, která spojuje tuto čtvrť s ostatními částmi Prahy. Základní linkou MHD v této oblasti je autobusová linka číslo 107, která zajíždí do centra města a propojuje Lysolaje s dalšími částmi Prahy 6, jako je například Dejvice.

Kromě toho je možné využít i další autobusové linky či případně tramvajovou nebo vlakovou dopravu v blízkých částech Prahy 6 či 5, ale přímo v Lysolajích samotných jsou autobusy hlavní formou veřejné dopravy.

Občanská vybavenost:
V samotném projektu Zatiší Lysolaje je se nově otvírá posilovna ale i obchod 24/7. Nejbližší obchodní dům je v Podbabě
( Kaufland) či v Horoměřicích ( Lidl).

Vzdělání:
V okolí Lysolaj se nachází mnoho mezinárodních škol:
-International School of Prague (ISP):
-Riverside School:
-Park Lane International School:
-The English International School Prague (EISP):

Nájemné 74.000..

Parametry domu

Cena
74 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
K Housličkám, Praha, Lysolaje
ID
80946
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
355 m2
Plocha zahrady
115 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Silnice, MHD
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Tomáš Brejcha

Tomáš Brejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti