Pronájem rodinného domu, Praha - Liboc, Přední, 350 m2 (ID: 1900477)

Přední, Praha 6 - Liboc

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Využijte šanci pronajmout si krásný rodinný dům o rozloze 350 m² v prestižní lokalitě Prahy 6 - Liboc.

Dispozice:
Tento exkluzivní čtyřpodlažní dům disponuje ohromným prostorem 350 m² a přidává k tomu dalších 30 m² v podobě samostatné garáže, poskytující dostatek prostoru pro vaše vozidlo a uložení věcí. Dům je navržen s důrazem na detail a komfort, s podzemním podlažím a vybaven bezpečnostním systémem, včetně alarmu a trezoru pro vaše bezpečí.
Uvnitř najdete prostornou a plně vybavenou kuchyni, obývací pokoj s krbem pro rodinné večery, pracovnu pro vaše pracovní či tvůrčí chvíle, šatnu a celkem 7 ložnic pro soukromí každého člena rodiny, 5 koupelen s toaletami a další oddělenou toaletu pro hosty. K odpočinku slouží balkon a terasa s výhledem do krásné zahrady o rozloze 390 m², která nabízí místo pro venkovní aktivity a posezení. Tento dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají prostorné, bezpečné a luxusní bydlení s výbornou dostupností veškeré infrastruktury a služeb.

Lokalita:
Dům je situován v klidné a bezpečné čtvrti s výbornou dostupností do centra Prahy i na mezinárodní letiště, což zajišťuje pohodlný život s maximálními výhodami pro celou rodinu.

Měsíční nájem: 65 000 Kč  + energie
Vratná kauce jeden nájem

Dům je k nastěhování ihned.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Parametry domu

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Přední, Praha 6 - Liboc
ID
784
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
390 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti