Prodej bytu 3+1, Břidličná, Jesenická, 62 m2

Jesenická, Břidličná

1 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 625 Kč /za měsíc

(Cena včetně realitního a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Břidličné

Informace k bytu

PRODEJ BYTU 3+1 BŘIDLIČNÁ, JESENICKÁ 461, JESENÍKY

Prodej bytu 3+1 s balkonem, osobní vlastnictví , v Břidličné na ulici Jesenická 461.
Byt se nachází v 5 NP, má plochu 67,5 m². Udržovaný byt má prostorné všechny místnosti, chodbu i balkon. Dispozice bytu a m² jsou uvedeny v galerii v půdorysu bytu.
Byt má plastová okna, z nichž je úžasný výhled na hřeben Jeseníků i fotbalové hřiště. Situovaný je na východ a západ. Sluníčko je tedy po celý den a tím ušetříte na nákladech na bydlení. Okna jsou plastová, vytápění bytu je ústřední dálkové. Linka i koupelna jsou původní. K bytu také náleží 2 sklepy.

Panelový dům je zateplený, hezky udržovaný s novým výtahem. Nachází se v klidné lokalitě města, do centra města i do přírody je to jen kousek. U domu je parkování, školka, dětské hřiště, parčík, Policie i obchůdek.

V Břidličné se nachází školka, škola, Městský úřad, Policie, pošta, bankomat, obchody a restaurace, autobusová i vlaková doprava, krytý bazén i s dětskou výukou, hřiště a zahrádkářské kolonie.

Do Bruntálu s kompletní občanskou vybavení ( lékaři, nemocnice, RZS, zámek, divadlo, AQUA , sítě obchodů ( Kaufland, Lidl, Penny, Bila, Sportisimo, KIK, PEPCO ... ) je to ca12 km to je 12 min. Autem.
Výhodou bytu je osobní vlastnictví, nízké náklady na bydlení, lokalita, úžasný výhled z okna jak na hřeben Jeseníků tak i hřiště ( z okna 5 NP sledujete zápasy z okna zdarma ).
Průkaz energetické náročnosti budovy je C ÚSPORNÝ

V okolí Břidličné se nachází turistické i cyklistické trasy, Lázně Karlova Studánka, Praděd a Petrovy kameny, vyhlídka Nová Ves, přehrada Slezská Harta, Sovinec … .V zimě pak několik lyžařských areálů Ski Aréna Karlov, Kopřivná, Ovčárna ….

Ráda Vás bytem provedu.

Parametry bytu

Cena
1 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Jesenická, Břidličná
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Natálie Novosádová

Natálie Novosádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Břidličné?

Podobné nemovitosti