Prodej pozemku pro bydlení, Týnec nad Labem, 812 m2

Týnec nad Labem

2 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 199 Kč /za měsíc

(v případě zájmu vč. projektu a stavebního povolení)

Exkluzivní partneři v Týnci nad Labem

Úklidové služby

Informace k pozemku

Představujeme vám prodej stavebního pozemku s jižní orientací a krásným výhledem na údolí Labe, situovaného v obci Týnec nad Labem, kat. úz. Lžovice. Pozemek, který se mírně svažuje jižním směrem, je přístupný z obecní komunikace. Majitel pozemku nechal vypracovat projekt na výstavbu jednopodlažního RD s dispozicí 3+kk, o zastavěné ploše 100 m2. Parametry projektu lze kdykoliv změnit! Žádost o vydání stavebního povolení bude podána v průběhu měsíce března 2023. Vydání stavebního povolení se očekává do konce měsíc června 2023. Dům bude napojen na rozvod elektřiny, veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci (tlaková), přípojky těchto IS jsou na hranici pozemku. Pozemek je obdélníkového tvaru s rozměry cca 51 x 16 metrů.
Místo, na kterém je pozemek umístěn, má zvláštní a příjemnou atmosféru. Ta je zapříčiněna nejen jeho výše zmíněnou orientací a výhledem, ale zejména duchem okolní zástavby jako takové, kde se mísí historie starých rodinných domků a selských stavení s modernou dnešní doby. Dokladem tohoto tvrzení budiž starý poutní kříž, který je postaven na hranici prodávaného pozemku.
Lžovice jsou součástí obce Týnec nad Labem. Vzdálenost od pozemku do centra Týnce (Masarykovo nám.) je 1,3 km, železniční stanice Týnec nad Labem je vzdálena 1,6 km. Přímo ve Lžovicích naleznete hospodu a čerpací stanici. Pár metrů od pozemku je zastávka místní autobusové linky č. 534 Kolín – Týnec. Lžovice jsou dlouhodobě a stabilně vyhledávaným místem pro trvalé bydlení nejen z důvodu dobré dostupnosti Týnce a Kolína, ale i díky krásné okolní přírodě. Geomorfologicky se Lžovice nacházejí na území Železných hor, které jsou součástí Českomoravské vrchoviny.

Parametry pozemku

Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v případě zájmu vč. projektu a stavebního povolení
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Týnec nad Labem
ID
N00004
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
812 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jaroslav Dobrev

Jaroslav Dobrev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Týnci nad Labem?

Podobné nemovitosti