Prodej bytu 3+kk, Brno, Jezerůvky, 81 m2

Jezerůvky, Brno

9 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 273 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Brně

Informace k bytu

Vítáme vás v klidné a žádané lokalitě Brna, kde se nachází tento moderní byt s prostorným balkonem. Najdete ho na adrese Jezerůvky 511/2a a nabízí spojení příjemného bydlení a pohodlné dostupnosti nejen na MHD.
Díky své velikosti, přibližně 81 m² s balkonem 21 m², nabízí tento byt 3+kk dostatek prostoru pro vaše pohodlí a soukromí. Ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem mají výhled i přístup na západně orientovanou terasu, která je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci, a to nejen díky výhledu do klidného vnitrobloku. Dětský pokoj je orientován na východ. Prakticky ladění lidé jistě ocení šatnu/komoru s množstvím úložného prostoru. Další výhodou bytu je samostatná toaleta a koupelna s vanou i sprchovým koutem. Obě tyto místnosti jsou rekonstruovány před necelými 2 lety. Nábytek v obývacím pokoji, komoře a ložnici navrhoval bytový architekt Ing. arch Luděk Šmeral. (postel není součástí prodeje)
K této bytové jednotce je možné dokoupit i kryté garážové stání o velikosti cca 22 m² v přízemí bytového domu, které nabízí dostatek místa k zaparkování i většího auta a uložení poměrně velkého množství například sezónních věcí, což představuje ideální řešení nejen pro ty, kteří preferují bezpečné parkování.
Brno - Ivanovice jsou oblíbenou a vyhledávanou lokalitou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného prostředí a stále dobré dostupnosti do města. V blízkosti bytu najdete základní občanskou vybavenost. Chybějící služby najdete blíže centru, kam pohodlně dojedete MHD. Zastávka autobusu MHD je přímo před domem.
Pokud vás tento byt zaujal a máte zájem zjistit více informací, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a domluvíme prohlídku tohoto úžasného bytu.
Těšíme se na vaši zprávu!

Parametry bytu

Cena
9 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Jezerůvky, Brno
ID
N00009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Grossman

Michal Grossman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti